https://t.me/dneprpovestk/2242 ну вот теперь точно победим...чем мы лучше русьни загоняя народ на мясо на убой??? О какой победе идёт речь?...до ответного огня в сторону тцкашников осталось три...два...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://t.me/dneprpovestk/2242 ну вот теперь точно победим...чем мы лучше русьни загоняя народ на мясо на убой??? О какой победе идёт речь?...до ответного огня в сторону тцкашников осталось три...два...
все равно приятно, мне эта шизанутая никогда не нравилась.
Еще одни долбни.
Мінспорту внесло футболістів української збірної до списку ухилянтів, які виїхали та не повернулися.
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
В тему призываются бухгалтеры).
Студенти там ініціатори звільнення. Й вони нікуди не ховаються....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ну коли тебе підтримало СБУ....![]()
ЗІ там тут професуру трясти й трясти потрібно, там кожен другий на ставці ФСБ, якщо не перший....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шоинтересно, судя из скриншота об увольнении, она недавно защитила докторскую. Работает человек в поте лица
#авотявамсейчаспокажу..
"Спикер Воздушных сил Игнат признал, что украинские пилоты ещё не проходят подготовку в Румынии, хотя F-16 туда и передали.
По его словам, поставка Нидерландами старых F-16 для будущего тренировочного центра была сделана для того,
чтобы освободить место для новых F-35, а сама же летная база для пилотов в Румынии только начинает строиться - там только залили фундамент."
--
и вообще, с этими F-16 практически один в один повторяется то же наипалово, что и с лендлизом,
шуму много - результатов мало..
но самое печальное, что собираются передавать нам старье, которое там уже идет на списание..
то есть по факту - Украину делают свалкой американской(или хрен знает еще там какой) авиации
и мы ждем пока нам сплавят металлолом..
и если уж ждать, то почему не F-35 - чтобы уже наверняка, на годы развивать авиацию..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
До чого тут фільтри? Там пластичних операцій вже більше, ніж їй років, перекроїла себе так, що живого місця немає.Наш миючий засіб не визнає НАТУРАЛЬНИХ жінок - вона полюбляє штучних, з маскою замість обличчя.
Календар свій відремонтуй: я цю новину викладала ще дні 2-3 тому.
Пля, воно ще й харчами перебирає.собираются передавать нам старье, которое там уже идет на списание..
то есть по факту - Украину делают свалкой американской(или хрен знает еще там какой) авиации
и мы ждем пока нам сплавят металлолом..А зараз наші пілоти літають на НОВИХ літаках?
Шкода, що ТВОЮ смердючу шакалячу ротяку ніхто не наважується закрити раз і назавжди.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Цього колаборанта хтось забанить, нарешті? Чи таки покликати сюди СБУ?
Р.S. https://t.me/dneprpovestk - і дитині зрозуміло, що це РАШИСТСЬКИЙ канал. Бо лише в паРАШІ досі є Днєпрапєтровск. Ця сміттєзвалищна гнида лише таке лайно і жере. Але чому йому дозволяють і тут цією парашею срати?
Він шавка ху.йла і відпрацьовує фубльову зарплатню.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks