| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Если чтобы забрать это, им надо перется маршруткой на другой конец города - то да, я считаю это грехом. Или если ты напрягаешь какого то постороннего сделать "крюк" по дружбе - туда же.
Если они получают в руки и ты за все заплатил сам - ты молодец, ни каких вопросов.
Я больше за тех, кто носит пальТо за твой счет (и тут даже не про деньги, а про список внезапных дел).
почитай с чего я начал.
Shit or get off the pot!
Замовити з доставкою в Німеччині не пропонуйте, гибле діло)))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Українське національне![]()
я б да
https://grono.shop/shop/nayalynku/zviri-primachenko/ кому надоела Приймаченко, пусть берут Малевича
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А кажется ты запутался ещё на шаге , когда за посылки херни от " непойми кого" ты привел пример за 25-40 евро .
Я вот просто уверен , что "отправан" коробки конфет с такой суммой не согласен. Ну в массе своей . Ему надо подарок ,а не это вот это все . А за 5 евро - ехать прийдется тебе . И дай бог чтобы не далеко .
А читать остальное - это ж борода получается. Но про травму ты прав ,есть такое .
Юрий прав-тут ничиго не меняется.
СБУ Дніпропетровської області заблокувала черговий незаконний канал виїзду за кордон ухилянтів від мобілізаціїПротиправну схему організував одеський кримінальний авторитет. За грошову винагороду він гарантував бажаючим ухилитися від мобілізації «зелений коридор» на одній з ділянок українського кордону з Молдовою. Такса «ділка» становила від 2500 до 5500 тисяч доларів США. Сума залежала від способу перетинання: пішки, плавзасобами або автомобільним транспортом. За наявною інформацією, за час функціонування каналу його послугами скористалися більше ста осіб.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks