| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Наче всі розуміють, що Юра любе тут (тільки тут?) бути завжди на хайпі. Ну хайпонув з мовою, буває)) а от Шурика з такою категоричністтю геть не розумію, небуде толку якщо всих і вся примушувати до того. Потрібен час, й певні механізми до того. Я звісно розумію, що сфера послуг, бізнес, державні установи - повинні використовувати державну мову. То добре, але хайп на тому "великих знавців мови" по типу тої депутатки до хлопця з Цоєм, тих тьоток до таксиста, або тої дурної Фаріон, то тільки гірше робить, на мій погляд. Тут вже казали, скількі років було того совку й російської в ньому, державі й людям треба певний час, щоб очиститись від того й підганяти не треба.
Єдине що різонуло дуже, "нужно договариваться", про що з ким? Про таблички на вулиці на укр/рус, чи про ті загублені вже життя і сім'ї? ((( ото дійсно жесть, після всього, що було починаючи з 14 року...
Ну примушував як раз Соробан. В жінки було логічне й законне бажання розмовляти українською. Соробан не лише її висміяв, а й заблокував. І що це як не утиснення за мовним принципом. Проти якого він так бореться. Чи утискати не можна лише російську....
ЗІ. Я вже звик що тут мене не розуміють. Рівень цього форуму на жаль доволі низький.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ппкс)).
вопрос к вам, т к тема подарков для вас актуальна,
не сталкивались с таким календарем?
хочу заказать на подарок, но из Розетки он же запечатанный идет?
в магазинах не видела, но особо не искала, очень импонирует оформление
https://rozetka.com.ua/spell-4820207313330/p320643754/
Шура, він хайпить на всьому і завжди. Я не здивуюсь, якщо ця історія вигадана, або на ділі й не така яскрава, як описав. Тут вже теж писали, хайп - зараз крута фішка, в маркетингу. Воно мерзко виглядає, але працює дуже добре. Ну не заключив контракт, зато його вуса й мрійний літак ще довго тут будуть обжовувать)))
Зи: якраз тягу до мови твою я розумію, але не таким шляхом, треба час на те.
Ну так срач обычное явление-одни наваляют кучу а другие палочками ковыряют, потом с этими палочками и в "общие" и еще куда то . А потом все по новойОх і срач розвели,
А они еще как в эстафете-передают друг другу. Палочки.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Яким шляхом? Не я тут обсираю тих, хто бажає логічно й законно вести переговори державною мовою.... Мені не подобається такий хайп й я маю право про це прямо сказати. Хай ще піде висреться посеред майдану.... теж хайп... а якщо зняти відео і в інтсу чи тік ток, то й ефект буде більший....
ЗІ ще раз я нічого не маю проти його права не знати українську, хоча це для мене й дико, але висміювати тих хто бажає вести ділові переговори деражвною мовою, то невігластво й невихованість.... й я не вірю, що в тебе особисто вийде змінити це моє переконання...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks