Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1581 з 2307 ПершаПерша ... 581108114811531157115721573157415751576157715781579158015811582158315841585158615871588158915901591163116812081 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 31 601 по 31 620.

Тема: Перекличка

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Ох і срач розвели, насилу перечитав)))
    Strv, тримайте, ніяк не попаду у великі супери, це з містячкового.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Наче всі розуміють, що Юра любе тут (тільки тут?) бути завжди на хайпі. Ну хайпонув з мовою, буває)) а от Шурика з такою категоричністтю геть не розумію, небуде толку якщо всих і вся примушувати до того. Потрібен час, й певні механізми до того. Я звісно розумію, що сфера послуг, бізнес, державні установи - повинні використовувати державну мову. То добре, але хайп на тому "великих знавців мови" по типу тої депутатки до хлопця з Цоєм, тих тьоток до таксиста, або тої дурної Фаріон, то тільки гірше робить, на мій погляд. Тут вже казали, скількі років було того совку й російської в ньому, державі й людям треба певний час, щоб очиститись від того й підганяти не треба.

Єдине що різонуло дуже, "нужно договариваться", про що з ким? Про таблички на вулиці на укр/рус, чи про ті загублені вже життя і сім'ї? ((( ото дійсно жесть, після всього, що було починаючи з 14 року...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Наче всі розуміють, що Юра любе тут (тільки тут?) бути завжди на хайпі. Ну хайпонув з мовою, буває)) а от Шурика з такою категоричністтю геть не розумію, небуде толку якщо всих і вся примушувати до того. Потрібен час, й певні механізми до того. Я звісно розумію, що сфера послуг, бізнес, державні установи - повинні використовувати державну мову. То добре, але хайп на тому "великих знавців мови" по типу тої депутатки до хлопця з Цоєм, тих тьоток до таксиста, або тої дурної Фаріон, то тільки гірше робить, на мій погляд. Тут вже казали, скількі років було того совку й російської в ньому, державі й людям треба певний час, щоб очиститись від того й підганяти не треба.

Єдине що різонуло дуже, "нужно договариваться", про що з ким? Про таблички на вулиці на укр/рус, чи про ті загублені вже життя і сім'ї? ((( ото дійсно жесть, після всього, що було починаючи з 14 року...
    Ну примушував як раз Соробан. В жінки було логічне й законне бажання розмовляти українською. Соробан не лише її висміяв, а й заблокував. І що це як не утиснення за мовним принципом. Проти якого він так бореться. Чи утискати не можна лише російську....
    ЗІ. Я вже звик що тут мене не розуміють. Рівень цього форуму на жаль доволі низький.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    33 596

Типово

ппкс)).

вопрос к вам, т к тема подарков для вас актуальна,
    не сталкивались с таким календарем?
    хочу заказать на подарок, но из Розетки он же запечатанный идет?
    в магазинах не видела, но особо не искала, очень импонирует оформление

https://rozetka.com.ua/spell-4820207313330/p320643754/

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну примушував як раз Соробан. В жінки було логічне й законне бажання розмовляти українською. Соробан не лише її висміяв, а й заблокував. І що це як не утиснення за мовним принципом. Проти якого він так бореться. Чи утискати не можна лише російську....
    ЗІ. Я вже звик що тут мене не розуміють. Рівень цього форуму на жаль доволі низький.
    Шура, він хайпить на всьому і завжди. Я не здивуюсь, якщо ця історія вигадана, або на ділі й не така яскрава, як описав. Тут вже теж писали, хайп - зараз крута фішка, в маркетингу. Воно мерзко виглядає, але працює дуже добре. Ну не заключив контракт, зато його вуса й мрійний літак ще довго тут будуть обжовувать)))
    Зи: якраз тягу до мови твою я розумію, але не таким шляхом, треба час на те.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 359

Типово

Ох і срач розвели,
    Ну так срач обычное явление-одни наваляют кучу а другие палочками ковыряют, потом с этими палочками и в "общие" и еще куда то . А потом все по новой
    А они еще как в эстафете-передают друг другу. Палочки.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    ппкс)).

вопрос к вам, т к тема подарков для вас актуальна,
    не сталкивались с таким календарем?
    хочу заказать на подарок, но из Розетки он же запечатанный идет?
    в магазинах не видела, но особо не искала, очень импонирует оформление

https://rozetka.com.ua/spell-4820207313330/p320643754/
    Повинен бути закритий, але я на те теж звернув увагу. Раніше зверху ще пліка була на адвент-календарях. А вчора просто картона коробка й підрізи ті по дням. Люди чи діти вже ті віконця деінде попродавлювали. Треба уважно обирати.

Дописів
    70 825

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    Проабъюзила)))
    Зачем?

Неинтересно было что-то из интернета, а вас вполне возможно и было интересно прочесть(((

А вы уж и решили за меня как мне и сделали со мной что-то свое, недождавшись даже моей реакции, типа спасибо что объяснили ((((

Куда торопится((((

Ладно )))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    33 596

Типово

Повинен бути закритий, але я на те теж звернув увагу. Раніше зверху ще пліка була на адвент-календарях. А вчора просто картона коробка й підрізи ті по дням. Люди чи діти вже ті віконця деінде попродавлювали. Треба уважно обирати.
    я бы хотела не просто закрытый, а и пленкой красиво затянутый,
    хотя взрослому можно и хорошие конфеты за эти деньги взять,
    и даже фирменный торт).
    эх... праздники идут, надо тратиться на коробки и бутылки)).

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Шура, він хайпить на всьому і завжди. Я не здивуюсь, якщо ця історія вигадана, або на ділі й не така яскрава, як описав. Тут вже теж писали, хайп - зараз крута фішка, в маркетингу. Воно мерзко виглядає, але працює дуже добре. Ну не заключив контракт, зато його вуса й мрійний літак ще довго тут будуть обжовувать)))
    Зи: якраз тягу до мови твою я розумію, але не таким шляхом, треба час на те.
    Яким шляхом? Не я тут обсираю тих, хто бажає логічно й законно вести переговори державною мовою.... Мені не подобається такий хайп й я маю право про це прямо сказати. Хай ще піде висреться посеред майдану.... теж хайп... а якщо зняти відео і в інтсу чи тік ток, то й ефект буде більший....
    ЗІ ще раз я нічого не маю проти його права не знати українську, хоча це для мене й дико, але висміювати тих хто бажає вести ділові переговори деражвною мовою, то невігластво й невихованість.... й я не вірю, що в тебе особисто вийде змінити це моє переконання...

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    я бы хотела не просто закрытый, а и пленкой красиво затянутый,
    хотя взрослому можно и хорошие конфеты за эти деньги взять,
    и даже фирменный торт).
    эх... праздники идут, надо тратиться на коробки и бутылки)).
    Запитайте в них (розетки), чи є плівка. Бо мене те теж здивувало. Раніше вони були в плівці.

Дописів
    70 825

Типово

А как же валикое Ты меня просишь, но ты просишь без уважения))))

Уверена скажи она мило, соробан выполнил бы ее просьбу и с радостью)))

Есть такое обращение, когда выполнить его, даже нежелая того, получишь удовлетворение от самого себя)))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Яким шляхом? Не я тут обсираю тих, хто бажає логічно й законно вести переговори державною мовою.... Мені не подобається такий хайп й я маю право про це прямо сказати. Хай ще піде висреться посеред майдану.... теж хайп... а якщо зняти відео і в інтсу чи тік ток, то й ефект буде більший....
    ЗІ ще раз я нічого не маю проти його права не знати українську, хоча це для мене й дико, але висміювати тих хто бажає вести ділові переговори деражвною мовою, то невігластво й невихованість.... й я не вірю, що в тебе особисто вийде змінити це моє переконання...
    Я висловив свою думку й не маю наміру тебе в чомусь переконувати стосовно Юри. Я говорю лиш про те, що мові в нашій країні потрібен час без примушень до того. Все.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ну так срач обычное явление-одни наваляют кучу а другие палочками ковыряют, потом с этими палочками и в "общие" и еще куда то . А потом все по новой
    А они еще как в эстафете-передают друг другу. Палочки.
    Ну да в Общіх зараз теж "Кац предлагаєт сдатся".... Навіть там, де її ніхто не очікує (Фаріон)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 359

Типово

Последнюя часть не понял..

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Я висловив свою думку й не маю наміру тебе в чомусь переконувати стосовно Юри. Я говорю лиш про те, що мові в нашій країні потрібен час без примушень до того. Все.
    Після часу в 30 років... тут полетіли ракети.... ти впевнений, що той час в нас ще є?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Последнюя часть не понял..
    Ти напевно пропустив. Я вже тут писав... я на 99% впевнений, що Фаріон агент ФСБ.....

Дописів
    33 596

Типово

Запитайте в них (розетки), чи є плівка. Бо мене те теж здивувало. Раніше вони були в плівці.
    Розетка часто лажает с отзывами),
    лучше поищу на сайте производителя, на ютубе на видео тоже пленки нет.

Дописів
    33 596

Типово

Ну да в Общіх зараз теж "Кац предлагаєт сдатся".... Навіть там, де її ніхто не очікує (Фаріон)
    не стоит искать происки врагов там, где есть просто тупость и дурость,
    как с гранатами)).

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 359

Типово

Ти напевно пропустив. Я вже тут писав... я на 99% впевнений, що Фаріон агент ФСБ.....
    А.а так я всегда был уверен-Бывших СекСотов не бывает.

Сторінка 1581 з 2307 ПершаПерша ... 581108114811531157115721573157415751576157715781579158015811582158315841585158615871588158915901591163116812081 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті