| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Госзаказы рашки? Там о ней речь)). Да, какое горе что не им. Обрыдалась.
Про то, что в Закарпатье работа кипит по всем направлениям "легкой промышленности", я знаю. Знайте и вы.
И почему вы тыкаете? Спрашиваю в сто сорок пятый раз.
Вы из овощного общежития " Красный нижнежопинск"? Или из совковых комсомольских активистов "от сохи"? Вырвались из непотребного 40 лет назад, но оно так и не уехало из вас? Еще варианты?
Хотя...можете не отвечать. Тут таких как вы есть несколько. Они сейчас ответят).
Екс-розвідник полковник Червінський був координатором підриву "Північних потоків", повідомляє The Washington Post.
Червінський грав центральну роль в атаках на "Північні потоки", отримував накази Головкома ЗСУ Залужного
Тепер він в СІЗО
Українському
(c)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
В 146-й раз отвечаю, обращению на Вы нужно нужно соответствовать. Твоё белое пальто не первой свежести, да и пахнешь ты дурно.
Що до держзамовленнь, а мені цікаві тільки наші, можу навіть поділитися знаннями, може й згодяться, коли ще захочеш комусь довести свою обізнаність) і. З перших уст, т. б. м.
- Як побороли корупцію в закупівлях МОУ? Дуже легко. Там просто вже декілька місяців майже перестали закупати річове майно!
Як результат - наші нові мобілізовані бійці дійсно вже получили зимову форму. Але тепер за свої гроші вимушені докуповувати то, чого багатьом не вистачає: білизну, підсумки, зимові черевики, спальні килими, матраси, подушки, ковдри, простирадла, тощо…
Додам, що зимові куртки на діючих військових МОУ видали, але якщо буде додаткова потреба, то на складах МО запасу вже нема і новим мобілізованим видавати буде нічого. Я вже не кажу, що давно треба було переглядати діючи з мирного часу норми носки, бо зрозуміло, на фронті неможливо мати один комплект форми на рік. Що робити бійцю, коли форма сира, або зіпсувалась чи порвалась в бою?
Но головне те, що ми маємо на сьогодні такі величезні проблеми:
- ГШ і його служби тилу дають на МОУ потреби;
- гроші на ці закупівлі є в бюджеті (і навіть додатково у резервному фонді);
- але з приходом в МО нового керівництва їх навіть бояться брати. Бо це відповідальність. І «як би чого не вийшло»…
Тому незважаючи на те, що стараннями Мінекономікі та небайдужої Дани Ярової з травня 2023 всі закупівлі речового майна МОУ вже на Прозорро, незважаючи, що завдяки жорсткої конкуренції вітчизняних виробників ціни поставок зараз мінімальні і в 2023 значно нижче ніж у 3-4 кварталі 2022 (а якщо порівнювати з закупками китайсько-турецької продукції в 2022 - то вдвічі дешевше!), відповідальні в МО чомусь чекають, коли запрацює нова Агенція закупівель в сфері оборони під керуванням Arsen Zhumadilov. Але це станеться не раніше 2-го кварталу 2024. І то, якщо бистро пройдуть потрібні узгоджувально-бюрократичні процедури. А що робити до того з негайними потребами? Бо вже зараз склади майже пусті.
І якщо терміново не почати приймати рішення, то гарантую - не пройде і місяця, і всі (як це було навесні 2022) почнуть кричати, що немає броні, немає форми, немає касок, волонтери - рятуйте! Бо пора зрозуміти: якщо під час війни нічого не робити - це не менший злочин, коли посадові особи вистраівають схеми, щоб щось вкрасти!
Відчізняні виробники легпрому, які спеціалізуються на виробах для військових (а це дуже непрості вироби, бо у всіх відомствах доволі складні ТУ) нажаль здебільшого хто з жовтня, хто з листопада простоюють, лише єдиниці можуть позволити собі працювати на склад. Це може привести к тому, що коли у МО з’являться (а вони з’являться!) негайні потреби, то знов, як і рік тому доведеться втридорога закупати продукцію у імпортерів, за валюту, по передоплаті (яку в цьому році не давали навіть частково вітчизняним виробникам), та сумнівної якості.
Не хотів «виносити сор», але пора вже голосно про це все казати, бо буквально декілька простих але негайних менеджерських рішень уповноважених осіб МОУ можуть врятувати ситуацію. Rustem Umerov, Dmytro Klimenkov, долучитесь будь ласка до вирішення! І справа не тільки в речовому майні, бо по всім напрямкам однаково. А всі виробники вам в цьому на все 100% допоможуть!
АПД: в першому комменті додам ще відео від Dana Yarovaya на цю ж тему. Вона входить доречі і в Громадську раду при МОУ і в тендерний комітет, але вже декілька місяців бьеться і нічого не може подіяти…
АПД 2: Одразу після публікаціі отримав зворотній зв’язок від профільного заступника міністра Дмитра Кліменкова. Дмитро запевнив, що департамент закупівель все ж таки встигне в цьому році оперативно провести необхідні процедури щоб заявка тилу ГШ була виконана.
Крім того він пообіцяв на наступному тижні зустрітись з постачальниками - виробниками форми, взуття, білизни, тощо, щоб обговорити всі проблеми, як сьогодняшні, так і накопичені ще з початку року, задовго до призначення нової команди. Часу обмаль, але виробничникам їхати, а не шашечки, так що ми точно впораємся, головне - нікому вже зараз не гаяти часу, робити свою справу чітко і ефективно…
(ци)
Поживемо, побачимо....
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
говорят шо из к анала Г+Г создали еще 2 к анала.
наверное как раз готовятся к плюралістичному ландшафту
а зеля раздаёт интервью скабейчук на том же Г + Г
это пока беня сидит типа в сизо
они решили просто клонировать единий лохотрон
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
у гипножабы появился поклонник![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Это не важно, но очень здорово, что я не соответствую Вам. Бог отвёл соответствовать.
Но я ведь не об этом). Я об общении в паблике.
Хорошо, проехали.
Одного лишь не пойму...Зачем меня нюхать, вы же не любовник)? Нюхайте белые польты токсичных сокорытниц своих.
Обызнанысть ваша "на производствах" не имеет места быть от слова совсем .И даже грустно, когда приходится пожилую женщину в дивочьем веночке воспринимать как дурочку(.
Дальнейшие ваши простыни вообще не читала. И никто не читал ))).
А потрібно "викати" смердючій рашистці, яка тут захищає руZZкій мір, сере в бік військових і без приводу звинувачує опонентів у вбивствах?
Чия б корова мичала!Вырвались из непотребного 40 лет назад, но оно так и не уехало из вас
ППКС Парашею вона смердить.
А може, ТИ?Пля, ця гнида вже НЕОДНОРАЗОВО брехала та обсирала не лише незручних їй опонентів, але й діючих військових, і їх родини, а також волонтерів.
Вона БЕЗ приводу і БЕЗ доказу звинуватила мене в тому, що я начебто МОЖУ вбити дитину!
Процитуй бодай один свій допис, в якому ти ЗАСУДИВ це її лайно!
Чи їй все можна, а у відповідь написати їй ПРАВДУ про неї, неможна? І хто ти після цього?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Мдя... Ипанутым нет покоя - вторую неделю обострение. Три калеки по два " окна " создают видимость толпы.
Когда ж вы уже нагавкаетесь...и нажретесь.(
Кому там попозиционных к аналога не хватает? Пятый кривой,эспрессо ,как гавкали так и гавкают. Подключите себе кабельное Тб и смотрите хоть до очумения. Хотя,куда уж больше.
Востаннє редагував Антуриум: 12.11.2023 о 00:26
Меня учили говорить Вы в первую очередь тем, кто ниже по социальной лестнице.Пример: если ты врач, ты легко скажешь "ТЫ" врачу. Но не санитарочке. Это про уважение. Чтоб человек не считал себя ниже чем.
И еще Вы говорят тем, с кем не хочешь сокращать дистанцию.
Тем, кто сам предложил перейти на ты - по желанию. Моему и его.
И тем, кого ты очень уважаешь , когда он сам тебе сказал " предлагаю вам перейти на ты".
В маргинально-люмпенскийх помойках воздыхателей и послдедователей КПСС другие,вероятно, были ученья...
Востаннє редагував Мафальда: 12.11.2023 о 00:33
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Вааще на великомогучем на "ты" обращаются только к богу. Ну, это для тех, кто правила соблюдает. Здесь же в основном правила каждый сам для себя сочиняет
Самосочинение правил зародилось у этих всех не здесь. Здесь лишь некая иллюстрация предыдущего опыта.
И заложенных железобетонно основ.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks