| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Мафальда: 11.11.2023 о 15:03
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А то фост Д'єрмака торчить ?
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Азнаури с утра навернула
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Зеленський привітав з днем визволення Херсона
Сьогодні свято!
Можна бахнуть Азнаурі
пишут шо 19 Смєшаріков унічтожено під Києвом вчора
![]()
Востаннє редагував ohdesu: 11.11.2023 о 16:23
Гггг
Єврокомісія закликала українську владу розв'язати питання з відключеними телеканалами:
https://espreso.tv/evrokomisiya-zakl...i-telekanalami
Але Д'єрмак і Подоляк так не вважають. Можно просрать рекомендации по вступлнеию в ЄС но не включіть
оппозиционниє теле к анальі, потому шо там покажуть порошенку.
Бля слов нет, уйобки
Вимоги Єврокомісії щодо медіа: в ОП заявили, що не бачать підстав закривати единий лохотрон:
https://espreso.tv/vimogi-evrokomisi...ti-telemarafon
І ще 12 прильотів.Де саме - не знаю, не писали. Погано, що це майже половина.
Ти себе не впізнала? Треба частіше в дзеркало дивитися, щоб не забувати.
Какжештак??? Та не може бути! Бидло-курки тут на кізяк виходять, репетуючи, що ЄС начебто НЕМАЄ ДІЛА до придушення у нас свободи слова шляхом вимкнення всіх опозиційних каналів. А тут така підстава!
+1000Можно просрать рекомендации по вступлнеию в ЄС но не включіть оппозиционниє теле к анальі, потому шо там покажуть порошенку. Бля слов нет, уйобки
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Расмуссен, бывший глава НАТО, предложил Украине путь Германии после 49 года.
1. Демаркация по линии соприкосновения на сейчас.
2. Вступление Украины (без оккупированных территорий) в НАТО. Де-факто - как принимали ФРГ без ГДР.
3. Гарантии полной безопасности Украине согласно 5 статьи НАТО (такой себе ядерный зонтик)
4. Переключение ВСУ с боев на перевооружение\модернизацию\обучение.
5. Я так думаю - политическое мировое давление на Рашку - после смерти путина - вариант Горбачева - новый правитель отдает территории и налаживает отношения со всем миром. Как Горбачев.
ЗЫ Бггг...я про ФРГ еще вчера или позавчера тут говорил ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks