| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Мафальда: 07.11.2023 о 18:22
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Интересно а чё для гупий плохо если З захочет стать презом гипотетически? Не умеет плясать красиво на Г+Г или не умеет смишно шутить про шашлыки ?
якою б намаханою не була фаріон, не думаю що рашапропагандонші про це мастити головуїї тема - ложкіни і прілєпіни.
Востаннє редагував Мафальда: 07.11.2023 о 18:29
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Востаннє редагував *Vica*: 07.11.2023 о 18:30
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Я показала свої асоціації з сосальдом. ще там (на херсонщині/запоріжчині) багато зрадників (і що характерно - з слуги народу; я знаю що сосальдо не з слуг). з усіма колаборантами
я готова говорити як формується моя думка по кожному кейсу.
у нас не перший такого роду випадок в армії. що б за цим не стояло. якого біса його зробили публічним майже одночасно з подією? чиїми руками? ранше слідства! в прямому етері!
тьфу.
навіщо дискредитують армію - єдиний простір де не було інвазії кротів і очорнити було невідомо і як?
Востаннє редагував Мафальда: 07.11.2023 о 18:41
навіщо в той же день (в новинах) Залужного підписали на ківалова? - максимально сумнівного персонажа
це ж не він сказав що хоче неодмінно під час війни писати дисертацію. обов'язково в одесі у ківалова. це ж імічмейкери з банкової
навіщо?
(це я продовжую розповідати Віці про себе, про те що мене бентежить)
Востаннє редагував Мафальда: 07.11.2023 о 19:13
Сердца у вас нет. ))
https://youtu.be/UE1YCCTnYwQ?si=3Nz5U7kLTWijDFgz
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
та ні. не треба цього
якби я Віку не поважала я б не писала нічого
интересно - как скоро русский пропа-гандон Vozar заведет песню про узурпацию власти Зеленским ввиду невозможности проведения выборов
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
хто уважно дивився телевізійну передачу "ларьочнікі дають поради генералу" - почув хто конденсує владу і не фантазує
Я не такая
Я прямолинейная
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks