| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Те що Бойко "Герой України" і купа депутатів ватанів Мар'янку Безуглу не цікавить, вона як і інші цього не помічають. Про заммінстра МВС та інші розслідування УП взагалі мовчу.
Але сьогодні випадково помітили.
Що Главком вчиться в Національному університеті «Одеська юридична академія» де керівником є Ківалов. Дуже аккуратно натякнувши на зв'язок Залужного з ватаном Ківаловим.
Совпадєніє?..... Нє думаю.
Знову вирішили перевірити реакцію?
Реакція буде миттєва, не хвилюйтеся.
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
фото главкома з підраxуєм (главкома з підраxуєм і спікером) вони постили давно,
ніби-то главком щось підраxую доручив 21.05.2023
Залужний звернувся до Ківалова з дорученням розробити нові нормативні акти та юридичні норми правового регулювання функціонування ЗСУ замість застарілих радянського зразка.
сьогодні з'явилось оце, так.
Востаннє редагував Мафальда: 06.11.2023 о 18:49
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Востаннє редагував Vozar: 06.11.2023 о 19:27
показательно кто принес это дерьмо сюда - Vozar и Мафальда
и да, дискредитация наших героев это - шоу-Бахмут с военными дефачками и чмобиками(с) Vozar
Востаннє редагував 1234A: 06.11.2023 о 19:28
Львов...настоящие биндеровцы, патриотыматих...
![]()
А телефончик замальовано щоб фейкомета бува не викрили ))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Востаннє редагував Мафальда: 06.11.2023 о 20:15
Смишно, пиши исчё...за гавно , всегда зелень
![]()
Ашипся. Больше чутка
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
кто первый насчет замаха?
про привіт в гебешному/фсбшному стилі?
звідки в упячки фото з місця трагедії
И тут же зеленые говноканалы в телеге гупиям следующий правильный мысль ссыканули
Россияне запускают волну пропаганды после гибели помощника Залужного от взрыва гранаты, которая была в подарке - он праздновал День рождения.
Они пишут, что Залужному «передали привет за статью в “The Economist”. Нужно понимать, что цель россиян - расколоть украинское общество подобными фейками. Если у украинцев есть мозги, они поймут, зачем запускается этот фейк. (с)
А что коричневый говноканал говорит? Зеленский подарок подарил?
Возар тащи уже фото с Зеленским, где он подарочный набор в АТБ покупает и чек теребит. У тебя ж полюбому есть. Не томи
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks