| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не ну я видел за насосом стоит якась байда показывает температуру
думал просто для информации)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Температура носія задається в котлі, загальна. На кожній батареї теж є датчик/з клапаном, регулює донагрів в кожній кімнаті. І на грибінці до полу теж виставляється окремо температура носія полу, там якийсь ще датчик окремо, два манометри до нього намподачу й обратку, але він якось ще й в звязку з котлом працює (якийсь сигнал передає). Бо я якось його висмикнув (щось робили в тому місці), й не замітив. То котел одразу помилку видав. Минулої зими вже прмловчились в кожній кімнаті, як кому комфортніше. Батареї в нас були задумані, як догрів до комфортної по кімнатам окремо. Підлога, як основне опалення. В тандемі гарно працює. І як показало порівняння, ще й економніше, якби була тільки підлога. Є поряд подібне рішення, але тільки підлога.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Зебр, что вам известно об этом производителе одежды для сноубординга? https://www.dopesnow.com/uk/legacy-w...omen-old-white
??
Я пересмотрела миллион вариантов, которые у нас популярны, и они мне уродские. А вот тут я нашла все как мне надо, но фирму не знаю. Написано, шведы. У вас эти ребяты известны хоть как-то в плане отзывов?
Я никогда не включал теплый пол больше чем 25 (температура воды на котле).
Топить 35-40 это ведь не экономно, зачем?.
Можно топить 40 чтобы в комнате автоматика отрезала теплый пол на температуре 25.
Понятно что оно будет работать.
Но зачем так.
"Однако" ))))
ЗІ: Їжак, практика показала, що в моєму випадку дуже економно підлогу поставить умовно 25-30 (не пам'ятаю що в мене там стоїть), а котел температуру носія вище, хай буде умовно 35-50 для догріву батареями, бо ті 25 для батарей геть не відчутно буде. а вже всі ті крани, датчики вимкнуть тени на котлі і воно буде ганяти по колу носій насосами, поки температура не впаде на кілька градусів. чим постійно маслати тенами ті умовні 25 градусів носія, де тільки підлога. але ж я технично не дуже шарю. працює те й добре )))
Ваще них не уразумел
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А. Ну тогда норм.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks