| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ещё и начальник опоздал
Ответили что он и сдал.
22 убитых
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
умеров сказал другое
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Дайте посилання
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
как такового нет - есть такое
https://twitter.com/karanebesna911/s...ic%3D1136844.0
Я давала чувака что все пишет, смолий. И очень подробно. Шо де увидел то и притащил. Подписались и читайте.
Как раз в 19. 27 он это осветил.
Я один раз запостила ссыль, сказали фейк, я манала чужое мнение. Дай бог, чтоб это был таки фейк, но более не хочу , сори.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Тому що таке дійсно деморалізує.
І ще відосіки пише " мене за що!?".
Там не звільняти ,а під трибунал віддавати треба.
А найстрашніше те,що оте падло,що навело,може сидить зараз в окопі поряд з нашими хлопцями . Вони з ним вечерю ділять, спину йому прикривають і не знають яке воно сволота.(
Востаннє редагував Антуриум: 04.11.2023 о 21:06
Дякую.
Саме за цю інформацію нічого не скажу
В його словах багато того що насправді відбувається. Сучасна армія нажаль не виходила з типового цирку армії при ссср. Багато офіцерів, а саме молодих і амбітних, для яких війна наче скінчилась. А може їх поведінка і рішення це свідома деморалізація особового складу на користь ворога. Нажаль у тих хто нас захищає опускаються руки. Результат цього психологічного і фізичного тиску відчує вся країна.
Вони ВЖЕ ЙДУТЬ на вибори: неофіційно передвиборчу кампанію зелені вже розпочали.
Ти мене питаєш?Якби я знала, як перемогти у війні, я б балотувалася в президенти. А я не знаю. Бо я НЕ професіонал. А ти голосуй за цих чи інших клоунів, голосуй, бо Україна ж ще ЖИВА - добийте (ви всі) її.
А потім пів ночі ридав в подушку, ага.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
НЕ знаєш так не П*ЗДИ
имхо, в армии Украины классическое вертикальное подчинение, ещё со времён эсэсэсэр.
если кто-то что-то делает, то делает это исключительно согласно приказу.
приказ может идти исключительно сверху вниз.
с самого военного верха.
разве нет?
уверен что приказ построить батальон пришел не самого верха. И даже не с половиныполовины самого верха. А вот то что с самого самого верха до сих пор не пришел приказ о запрете подобных мероприятий - это беда. И взывать к здравому смыслу тоже не стоит - этот самый смысл к делу не пришьешь. Должно быть в письменном виде
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks