| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ага, но только про "огидне звільнення Генерала Хоренко і поради Залужному" я слышу от вас, а не от Залужного - простите, но ваши фантазии такое себе и больше схожі на маячню.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Та зрозуміла, що генералу дізнаватися про своє звільнення з відосіку для вас норм, у порядку речей. А поради Залужному чинуша з ОПи роздає, а не я, якщо ви не зрозуміли ...
А так, у нас все добре, ніякої патової ситуації на фронті не має, скоро будемо пити каву в Криму, ще 2-3 тижні ... ))
https://www.pravda.com.ua/news/2023/11/4/7427192/
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
конечно будут злочинці если пойдут на выборы
Так по суті щось БУДЕ? Незважаючи на КАНДИДАТУРУ
ПЛАН виходу до спокійного ЖИТТЯ і без іспанського СОРОМУ?
Інструменти, можливості, РЕАЛІЗАЦІЯ
Не бачу твоєї відповіді ЯК ПОТРІБНО? Зважаючи на те як ти кожним своїм постом СЕРЕШ ,ти точно ЗНАЕШ що потрібно ЗРОБИТЬ. ВАЛЯЙ, будь хочь раз ПОТРІБНОЮ
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Боже, как же мы отстали тогда видимо, в сериале 94го года, как сейчас, на палец надевается датчик и передается на монитор прикроватный, сердце, дыхание, давление (((
Я помню у себя в реанимации, 96 год, чтоб считать сердце крепили на грудь присоски, а дыхание смотрели, если не посинели пальцы рук и под носом и губы, значит ещё ничего (((((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Будут ли выборы президента в Украине в 2024 году? Будут. Если не в 2024 году (весной) то когда еще? С учетом того, что Трамп в случае победы на выборах президента США обещает прекратить войну в Украине. Для Зе весна 2024года это последний шанс стать президентом повторно пока рейтинг не снизился до критичного. Так что выборы президента будут. Тут без вариантов.
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
У нього ж всі в ігнорі. Він сам з собою балакає? Воставшиеиззада
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks