| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
это все просто теоретические размышлизмы (в том числе идея поехать и по месяцу-два пожить в штатах да канаде).
И я же написал, что в общем такая мысль с точки зрения "постепенной" миграции если придется.
Про украинские налоги, их отсутствие и "чистые" ... может мне и будет что рассказать весной, посмотрим.
Вот пинают ФОП за мелкие налоги. А что скажете за дия сити? ) В Польше оказывается тоже есть 5 процентов для айтишников
Ви прочитали вихідні умови уважно? Людина має роботодавця за межами США. Відповідно в США має обовʼязок сплатити повну ставку самостійно. І повернення податків не порадує очевидно (там до прийняття рішення все було пораховано). І дітей немає
Щоб такого не було роботодавець має бути місцевий, як у вас. Або ваш роботодавець, що за межами США, має погодитися з якихось умов (що ви неймовірно цінний співробітник, зверху вашої заробітної плати ще платити 30% Штатам. Але це щось малореальне на моє око)
пришла позавидовать.
особенно Соробону. и красивый и умный и богатый и уехал из жуткой Украины.
и ногти крашени, а у меня нет(
Бога за бороду схватил. Молодец
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Ахах, Павел - першовідкривач))) Колумб місцевого розливу)))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
А хто пам'ятає, він нудів тут вже одразу, чи нормальний був? Я пам'ятаю в Соробана був інший нік, та й в багатьох мабуть...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Шо здесь, датами регистрации меряемся?![]()
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks