| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сегодня у нас выходной, поехали с мелким на площадку. Да не простую, а лесную, такую знаете, в глуши у реки. Громадная такая, на гектар-полтора площади, с туннелями, качелями, клаймбингом, короче, я сама куртку сняла и в футболке по всем детским девайсам лазила))
В какой-то момент залажу в домик-замок (высоченький такой, в 5 пролетов), с которого потом горка, а там на верхнем пролёте изнутри жирными такими большими буквами на древесине выдавлено «ЧЕЧНЯ». Ну что за нах?((((
Востаннє редагував strv: 01.11.2023 о 20:31
Надо было дописать «будет свободна и независима»
Він не захотів шукати. Міг. Але зважив варіанти, порахував. В Америці він збіднів зі своїми доходами на третину на рівному місці))). Знайшов другу роботу. Але теж за межами США. 30% на податки це забагато (коли може бути менше там же). Він в айті давно, має досить стабільне положення. Зваживши, плюси США не переважили. Якось так. Я послухала аргументи і за, і проти вже по факту перебування там. І для мене нічого нового, бо я ще перед відʼїздом сказала, що не той вайб скоріше за все буде.
У мене є приклад в тому ж регіоні, родичі, вони працюють фізично, навіть не особо з мовою. Але це не та праця, про яку мрієш. І лишатися теж не планують. Вони під захистом, на інших умовах виїздили. І чим довша історія, тим більша імовірність, що можуть і змінити думку, бо діти, інтеграція у них.
Массачусеттс не згоден з Вами. Не ай ті, але чотко ці сами 30% від з/п сплачує за мене фултайм контора податків). Жабка давить, та що ж робити. Ваш знайомий не дочекався суцільно-американської атракції "шара прийди" з поверненням податків), там прям приємно так
, особливо що стосується дітей.
Про малую свою допишу, да) потный Гарри)), я думала, это так очевидно, но оказалось нет, такое...
Про малую свою допишу 2: начался этап, когда у нее не хватает русских слов для перевода например того, что они в школе прохоят, какая нибудь земная кора, мантия, отрицательные дроби и прочая история древнего мира...даже думать не хочу о том, что в старшую школу она пойдет в Днепре, это будет провал(...она по сравнению с нашими будет нулевая(...зато по английскому сможет учительницу заменять![]()
Не пробка, но вместе со школой в этом месте образовалась тянучка на смелую милю. Ничего против не имею, как говорится, это я не жалуюсь, а другое
https://ibb.co/gP63MxT
В аквапарк на 3 дня билеты проданы. Да так бывает блин. Дождь льется. Че делать ума не приложу
Да меня уже из автофлудилки выгнали потому что моя жизнь как она есть - целая тема для зависти. А "малышам"(с) обидно когда "старший"(с) хвастается.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks