| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я тоже слишком воспитана, чтоб обсуждать вашу)).
я своей вполне довольна, если честно).
щас еще и на тренировку иду...
ваша - целиком на вашей совести).
Не згодна.
Він кидається). Якщо ти не підтримуєш Порошенка або не підтримуєш будь яку думку возара, він обовязково кинеться сам, або кине якусь лайняшку).
І зовсім не має значення твоє ставлення, наприклад, до Зеленського з друзями. Навіть якщо до них ще гірше, ніж до Порошенка, це не важливо. Головне лише негативне ставлення до ПАПа ).
У випадках, які я описала вище, до нього ставляться як до склочного та нудного полудурка). Розуміючи при цьому, що це така в нього...робота.Його сприймають як ворога і тоді перша помилка - сприймати його як неадеквата, недооцінюючи.
Який там ворог, я вас прошу). Але ,звісно, і не друг.
развели тут, бордельеро,
быстренько сконцентрировались и через пост чтобы было все по теме,
а то так и пропустите всю наземную/подземную операцию..
а потом еще явится Шура, и ему станет совсем не интэрэсно..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Та може й таке, але я не бачила такого загостренням, хоча і читаю далеко не все, не показник тобто. Особливо у порівнянні, коли спідню білизну тут починають тягати, несуть на форум особисті відносини, які з різних причин не склалися і це дійсно виглядає неадекватно, на грані істерики. Хоча Ви самі від цього постраждали, так що довго пояснювати немає потреби.
Та це я про всіх))![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
при всей моей врожденной скромности, без титанических усилий перевести тему из категории срач в категорию ржач, тут бы до сих пор было скучно. )
не стоит благодарностей.
любая тема про евреев в итоге обречена на жванецкость
Було було. Я впевнена.
Шукати не піду, бо по-перше давно було. По-друге це неважливо, бо мені нецікаво продовжувати з пустого в порожнє.
Ви правда так переймаєтесь за Порошенко, або використовували як метод проти діючої влади мені байдуже.
Хай моє залишиться зі мною.
Якщо Вам цікаво раптом. Те що я написала про Вашу адекватність ніяк не знімає жодної підозри і не змінює моєї думки про вас.
Если выяснялки на форуме перекрывать, за отсутствием аргументов, информацией полученной вне форума, а еще и перекрученной-перевранной и поданной под своим каким-то соусом, то не надо удивляться, что прилетает ответка.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks