Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 952 з 1270 ПершаПерша ... 45285290294294394494594694794894995095195295395495595695795895996096196210021052 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 19 021 по 19 040.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 406

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    все будет хорошо, или хорошо у нас разные?
    вероятность 146%.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Это? Чи канал частный?

https://t.me/smolii_ukraine/46085?single
    та я уже и не помню на каком, или может на сайте,
    что хотят переделать космическую, но не могут пока определиться как и куда она упадет, а она ж сука здоровенная..
    а ума ж у них нету, как и тормозов..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 838

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Это? Чи канал частный?
    вот, нашел

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    70 763

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    вот, нашел

Ага и это Тоже)))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дописів
    16 838

Типово

пишут, уже рашисты идут в наступления, по восточному фронту..

на Харьковщине готовят принудительную эвакуацию семей с детьми

Олег Синєгубов

"Задля збереження життя та здоров'я людей закликаємо громадян до евакуації з небезпечних територій.
    Готуємо рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми із 10 населених пунктів Куп'янської,
    Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Там перебуває 275 дітей.

Наголошуємо - діти можуть бути евакуйовані тільки щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.
    Також рекомендуємо цивільним, передусім родинам із дітьми, евакуюватися з Борівської громади Ізюмського району,
    в тому числі з смт Борова. Зараз там проживає 8900 людей, серед них - 844 дитини."

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 868

Типово

Необходимо формировать новые бригады, поэтому мобилизация будет усилена. Об этом заявил член комитета Верховной Рады по вопросам нацбезопасности Сергей Рахманин.
    "Сейчас дополнительная потребность в ресурсах понадобится и из-за потери личного состава, и из-за необходимости сформировать новые соединения, бригады".
    По его словам, мобилизационные планы дает Генштаб.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 218

Типово

Цитата Допис від blom Переглянути допис
    Интересно, а чего нужно 2 года ждать?!
    Щоб ти питав.
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    у нас Украина 9 лет назад траванулась этим говном, которое тортики с истекшим сроком привезло.
    Форум тобою траванувся ще 19 років тому - досі вихаркує.
    Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    вот она называется Новоселица.
    Це в твоїй любимій паРаші воно так називається. А в НАШІЙ Україні це Новоселиця!
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    Новоселица - стойкая ассоциация с турбазой, где только бухают).
    Ні за що обісрати ДЕКІЛЬКА населених пунктів України з такою назвою. І хто ти після цього, як не рашистка?
    Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    вот в Израиле война, многие проводят параллели,
    так а почему там не начинают переименовывать улицы, города, книги, буквы, сносить памятники и тд.
    А хто і коли окупував Ізраїль? Дуже цікаво.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 218

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    я так и не поняла, каким местом эта английская Елизавета к нашему городу.
    Фанатка руZZкага ізика та руZZкага міра не знає, яке значення Єлизавета ІІ має для України... І чому я не здивована?
    Барельеф Глинки с консерватории тоже демонтировали
    Яке горе! Навіть і не знаю, як консерваторія переживе ТАКУ втрату.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    кому тот композитор помешал?
    Пля, скільки ж ще ракет повинно прилетіти в Україну, щоб ви, рашисти смердючі, нарешті повиздихали?
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    вот этого тупого переименования я вообще отказываюсь и принимать и понимать...
    Було б дуже дивно, якби фанат паРаші, ху.йла, рашистських прикордонників та поліціянтів ЗРОЗУМІВ та ПРИЙНЯВ це.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

аминь

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Походу у Коли Тищенко появились конкуренты...только они не хотят крышевать бизнес, а наоборот...

Кацапські пропагандоши теж збираються боротися з колцентрами в Україні

У студії соловйова вирішили, що більшість телефонних шахраїв, кількість яких зростає в росії, походять з України, а саме з Дніпра, і запропонували атакувати їхні «точки» фугасними авіабомбами
    .

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

А вот тут уже не калитка закрывается, а ворота и за ними начинают строить забор...

Перша заява Джонсона про Україну після обрання на посаду спікера
    Новий спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що він погодиться винести на голосування пропозицію про збільшення допомоги Україні, але за певних умов. Він зазначив, що уряд хоче бачить звітність витрат.

"У нас будуть умови щодо цього, тому ми працюємо над цим. Ми хочемо підзвітності та хочемо, щоб Білий дім мав чіткі цілі. І ми збираємося провести ці дискусії. Це буде дуже продуктивно", - цитує його заяву NBC News.
    ...про какую отчетность может идти речь, если гуманитаркой на базаре в открытую торгуют, а про оружие тут и говорить нечего, кто его там на войне контролирует??? это не 90-е где за три отстрелянных патрона из ПМ на стрельбище, нужно было в трех ведомостях расписаться и составить десять актов...

Дописів
    29 951

Типово

И гильзы принести

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    И гильзы принести
    Да, возле стреляющего стоял специально обученный солдат по отлову гильз, и со стрельбища никто не уезжал пока все гильзы не были найдены и собраны.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

А тем временем в евросоюзе у венгров появился союзник...вчера про него просто сказали, сегодня это гавно выдало свою четкую позицию...

"Рішення немає": Фіцо виступатиме проти військової допомоги Україні та антиросійських санкцій

...одно не понятно...они мзду от пуйла рублями или юанями берут???

З.Ы. там ещё по полякам бабка надвое сказала, если будут они третьими в компании, так сразу тот союз как карточный домик пойдет по кизде...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 257

Типово

..Клиент уезжает, гипс снимают все пропало.(С)

Дописів
    3 962

Типово

Какие корпоративные права еще бывают кроме "відчуження та/або обтяження"?
    https://media.1plus1.ua/news/zaiava-...grupi-kompanii
    23 жовтня 2023 року Ігорем Коломойським, який є і залишається кінцевим бенефіціарним власником групи компаній 1+1 media, було прийнято рішення передати свої корпоративні права в медіахолдингу в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії — Ярослава Пахольчука. Відповідна заява була адресована трудовому колективу 1+1 media та Національній раді з питань телебачення та радіомовлення.

«Мною прийнято рішення про передачу належних мені корпоративних прав в управління трудовому колективу, в особі Пахольчука Ярослава Валерійовича, генерального директора ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1», який як представник діятиме в інтересах компаній і за дорученням трудового колективу», — йдеться в офіційній заяві Ігоря Коломойського.

У документі зазначається, що повноваження щодо управління корпоративними правами передбачають можливість управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення, крім відчуження та/або обтяження корпоративних прав, належних Ігорю Коломойському, та отримання дивідендів. Передача корпоративних прав в управління не призведе до зміни кінцевого бенефіціарного власника групи 1+1 media, вирішальний вплив (контроль) залишається за Ігорем Коломойським.

Відповідне рішення було ухвалено строком на 5 років у звʼязку з необхідністю захисту та збереження принципів свободи слова, неупередженості та обʼєктивного висвітлення подій, які є критично важливими факторами існування медіакомпанії в умовах великої війни. Крім цього, наразі Ігор Коломойський з обʼєктивних причин не може повноцінно здійснювати свої повноваження, тому ці обовʼязки були покладені на Ярослава Пахольчука, який керує 1+1 media з 2019 року і надалі діятиме в інтересах команди.

«На сьогодні вкрай важливо, особливо в умовах турбулентності та повномасштабного вторгнення, зберегти робочий механізм, який формувався роками, та забезпечити безперервність роботи команди задля виконання завдань з інформаційної обороноздатності країни, які покладені на неї», — резюмував Ігор Коломойський.

Звідки Ви
    Дописів
    16 838

Типово

выехать было дешевле, чем теперь вернуться,
    я думаю, как только примут - сразу все и ломонутся назад, в очередь..
    законопроект №8029, незаконно выехавшие из Украины после 24 февраля мужчины, должны будут
    заплатить, чтобы вернуться - 25 890грн за каждый месяц пребывания за границей во время действия военного положения.

почти как у кгбшников..)) - "Закон у нас простой: вход — рубль, выход — два.."

вот не понимаю, принимали бы сразу уже по 25000$
    чего мелочиться..
    Востаннє редагував Alexs: 26.10.2023 о 13:06

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    952

Типово

Навіщо обговорювати усіляку маячню? Це ж проєкт. Хіба це хтось вже ухвалив? Його ще в комітетах зарубають

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 257

Типово

Там люди по штукарю евро на простой работе зарабатывают, зачем им возвращаться?

Дописів
    1 156

Типово

Здаецца тут кто то за "хорошей" арбениной скучал?!
    Получив от власти презент в виде возможности «сделать зал» в Новосибирске - гражданка тут же «сzючилась», зажгла «окопную свечку», вывела на сцену «вдовушку орка» и совершила публичный переход в путинистки.
    Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.

Сторінка 952 з 1270 ПершаПерша ... 45285290294294394494594694794894995095195295395495595695795895996096196210021052 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті