| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
пишут, уже рашисты идут в наступления, по восточному фронту..
на Харьковщине готовят принудительную эвакуацию семей с детьми
Олег Синєгубов
"Задля збереження життя та здоров'я людей закликаємо громадян до евакуації з небезпечних територій.
Готуємо рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми із 10 населених пунктів Куп'янської,
Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Там перебуває 275 дітей.
Наголошуємо - діти можуть бути евакуйовані тільки щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.
Також рекомендуємо цивільним, передусім родинам із дітьми, евакуюватися з Борівської громади Ізюмського району,
в тому числі з смт Борова. Зараз там проживає 8900 людей, серед них - 844 дитини."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Необходимо формировать новые бригады, поэтому мобилизация будет усилена. Об этом заявил член комитета Верховной Рады по вопросам нацбезопасности Сергей Рахманин.
"Сейчас дополнительная потребность в ресурсах понадобится и из-за потери личного состава, и из-за необходимости сформировать новые соединения, бригады".
По его словам, мобилизационные планы дает Генштаб.
Щоб ти питав.
Форум тобою траванувся ще 19 років тому - досі вихаркує.
Це в твоїй любимій паРаші воно так називається. А в НАШІЙ Україні це Новоселиця!
Ні за що обісрати ДЕКІЛЬКА населених пунктів України з такою назвою. І хто ти після цього, як не рашистка?
А хто і коли окупував Ізраїль? Дуже цікаво.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Фанатка руZZкага ізика та руZZкага міра не знає, яке значення Єлизавета ІІ має для України... І чому я не здивована?
Яке горе! Навіть і не знаю, як консерваторія переживе ТАКУ втрату.Барельеф Глинки с консерватории тоже демонтировали
Пля, скільки ж ще ракет повинно прилетіти в Україну, щоб ви, рашисти смердючі, нарешті повиздихали?
Було б дуже дивно, якби фанат паРаші, ху.йла, рашистських прикордонників та поліціянтів ЗРОЗУМІВ та ПРИЙНЯВ це.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Походу у Коли Тищенко появились конкуренты...только они не хотят крышевать бизнес, а наоборот...
.Кацапські пропагандоши теж збираються боротися з колцентрами в Україні
У студії соловйова вирішили, що більшість телефонних шахраїв, кількість яких зростає в росії, походять з України, а саме з Дніпра, і запропонували атакувати їхні «точки» фугасними авіабомбами
А вот тут уже не калитка закрывается, а ворота и за ними начинают строить забор...
...про какую отчетность может идти речь, если гуманитаркой на базаре в открытую торгуют, а про оружие тут и говорить нечего, кто его там на войне контролирует??? это не 90-е где за три отстрелянных патрона из ПМ на стрельбище, нужно было в трех ведомостях расписаться и составить десять актов...Перша заява Джонсона про Україну після обрання на посаду спікера
Новий спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що він погодиться винести на голосування пропозицію про збільшення допомоги Україні, але за певних умов. Він зазначив, що уряд хоче бачить звітність витрат.
"У нас будуть умови щодо цього, тому ми працюємо над цим. Ми хочемо підзвітності та хочемо, щоб Білий дім мав чіткі цілі. І ми збираємося провести ці дискусії. Це буде дуже продуктивно", - цитує його заяву NBC News.
А тем временем в евросоюзе у венгров появился союзник...вчера про него просто сказали, сегодня это гавно выдало свою четкую позицию...
"Рішення немає": Фіцо виступатиме проти військової допомоги Україні та антиросійських санкцій
...одно не понятно...они мзду от пуйла рублями или юанями берут???
З.Ы. там ещё по полякам бабка надвое сказала, если будут они третьими в компании, так сразу тот союз как карточный домик пойдет по кизде...
..Клиент уезжает, гипс снимают все пропало.(С)
![]()
Какие корпоративные права еще бывают кроме "відчуження та/або обтяження"?
https://media.1plus1.ua/news/zaiava-...grupi-kompanii
23 жовтня 2023 року Ігорем Коломойським, який є і залишається кінцевим бенефіціарним власником групи компаній 1+1 media, було прийнято рішення передати свої корпоративні права в медіахолдингу в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії — Ярослава Пахольчука. Відповідна заява була адресована трудовому колективу 1+1 media та Національній раді з питань телебачення та радіомовлення.
«Мною прийнято рішення про передачу належних мені корпоративних прав в управління трудовому колективу, в особі Пахольчука Ярослава Валерійовича, генерального директора ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1», який як представник діятиме в інтересах компаній і за дорученням трудового колективу», — йдеться в офіційній заяві Ігоря Коломойського.
У документі зазначається, що повноваження щодо управління корпоративними правами передбачають можливість управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення, крім відчуження та/або обтяження корпоративних прав, належних Ігорю Коломойському, та отримання дивідендів. Передача корпоративних прав в управління не призведе до зміни кінцевого бенефіціарного власника групи 1+1 media, вирішальний вплив (контроль) залишається за Ігорем Коломойським.
Відповідне рішення було ухвалено строком на 5 років у звʼязку з необхідністю захисту та збереження принципів свободи слова, неупередженості та обʼєктивного висвітлення подій, які є критично важливими факторами існування медіакомпанії в умовах великої війни. Крім цього, наразі Ігор Коломойський з обʼєктивних причин не може повноцінно здійснювати свої повноваження, тому ці обовʼязки були покладені на Ярослава Пахольчука, який керує 1+1 media з 2019 року і надалі діятиме в інтересах команди.
«На сьогодні вкрай важливо, особливо в умовах турбулентності та повномасштабного вторгнення, зберегти робочий механізм, який формувався роками, та забезпечити безперервність роботи команди задля виконання завдань з інформаційної обороноздатності країни, які покладені на неї», — резюмував Ігор Коломойський.
выехать было дешевле, чем теперь вернуться,
я думаю, как только примут - сразу все и ломонутся назад, в очередь..
законопроект №8029, незаконно выехавшие из Украины после 24 февраля мужчины, должны будут
заплатить, чтобы вернуться - 25 890грн за каждый месяц пребывания за границей во время действия военного положения.
почти как у кгбшников..)) - "Закон у нас простой: вход — рубль, выход — два.."
вот не понимаю, принимали бы сразу уже по 25000$
чего мелочиться..
Востаннє редагував Alexs: 26.10.2023 о 13:06
Навіщо обговорювати усіляку маячню? Це ж проєкт. Хіба це хтось вже ухвалив? Його ще в комітетах зарубають
Там люди по штукарю евро на простой работе зарабатывают, зачем им возвращаться?
Здаецца тут кто то за "хорошей" арбениной скучал?!
Получив от власти презент в виде возможности «сделать зал» в Новосибирске - гражданка тут же «сzючилась», зажгла «окопную свечку», вывела на сцену «вдовушку орка» и совершила публичный переход в путинистки.
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks