Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Зоя Казанжи
Народна депутатка України Марʼяна Безугла майже весь день розважалась.
Був вихідний. Могла собі дозволити.
Народна депутатка влаштовувала опитування в ФБ серед друзів та бажаючих.
Питання, які хвилювали нардепку і на які вона воліла отримати відповіді, були такими:
1. Чи бажаєте ви народним депутатам
Верховна Рада України смерті?
2. Чи бажаєте ви, щоб нардепи поточного скликання Верховна Рада України сиділи у вʼязниці?
3. Чи бажаєте ви, щоб нардепи поточного скликання Верховна Рада України відбули на фронт?
Відповіді на всі ці питання ви уявили?
Я не знаю, що з цим «опитуванням»робитиме нардепка.
Сьогодні написала, що їй було важливо зʼясувати, «чи розуміємо роль інституцій і скільки маємо агресії і до кого».
А я думаю про таке. Катастрофічно швидкими темпами нівелюється роль парламенту.
Колись я брала інтервʼю в Вʼячеслава Чорновола, і він, розповідаючи про склад тодішнього, першого парламенту в незалежній країні, сказав: «В попередньому були червоні директори, а зараз прийшли ті, хто директорам шнурки завʼязував. Але виберемося».
Вибиралися. Були масажисти, охоронці, водії.
Вибиралися. Тамади, шоумени, безробітні.
Вибиралися. І повернулися в точку 0.
Інституційна спроможність парламенту викликає все більше питань. Зараз там:
управління в ручному режимі за бажаннями Стефанчука;
закритість засідань під приводом військового стану;
голосування за абсолютно дикі законопроєкти;
не голосування за актуальні і життєво важливі законопроєкти;
ігнорування опозиції - так, я про ЄС;
Я знаю кількох людей, які голосували за партію «слуга народу». Саме за партію. В основі будь якої партії - ідеологія.
Так от, яку ідеологію сповідують «слуги»? Ніхто не знав.
Ну за що ви голосували? Невідомо.
Коротше, за «новиє ліца». «Новиє ліца», в більшості своїй, теж не дуже заморочувалися ідеологією. Особливо на місцях.
Про «Слугу народу». У 2019 році партія заявила, що вони сповідують «лібертаріанство».
10 листопада 2019 року заявили, що партійну ідеологію змінено з «лібертаріанства» на «щось середнє між ліберальними та соціалістичними поглядами», на «соціал-лібералізм».
А на з'їзді партії 15 лютого 2020 року визначилися з новою ідеологією — нею став «український центризм».
Але у лютому 2021 року голова партії Олександр Корнієнко роз'яснив, що ідеологія партії є центристською, зокрема на додачу до колишнього «українського центризму» Корнієнко згадав також і «радикальний центризм».
До речі, непогана штука. Бо пропонує радикальне вирішення проблем, максимально швидку дію і безкомпромісність в своїх рішеннях.
Якби ще нардепи-слуги про це знали. І якби слідували заявленій ідеології.
А тепер про рейтинги і чому «слуги» і їхні керівники почали зондувати ґрунт.
У червні 2020-го за партію були готові голосувати 29,3 % опитаних, а за Зеленського у випадку виборів президента — 35 %.
І ці відсотки ПАДАЛИ.
В грудні 21 року, за "Слугу народу" були готові голосувати 19,2% серед тих, визначився із вибором.
До речі, за партію "Європейська солідарність" були тоді готові проголосувати 14,1% респондентів.
16 лютого 2022 року, за кілька днів до війни, за Зеленського готові були проголосувати 25,1%
На другому місці Порошенко - 21,8%
Різниця в підтримці кандидатів – понад похибку, тобто Зеленський – на першому місці, Порошенко – на другому місці.
Три соціологічні компанії фіксували значне зниження рейтингів слуг і діючого президента.
А потім почалось широкомасштабне вторгнення. Далі ви знаєте.
Війна дає високі рейтинги діючому. Перемога і мир зроблять його аутсайдером. Разом з його строкато- дивною партією.
Тому в умовах тотального наїзду на свободу медіа, на виключення з ефіру неугодних телеканалів, почали активно вкидати меседж щодо виборів під час війни. Які, начебто, хочуть «партнери».
Партнери не хочуть. Вони про це вже заявили навіть публічно. Втомившись нашим пояснювати щось кулуарно.
Маючи єдиниймарафон, контроль над всіма гілками влади і державними інституціями, армію ботів, травмоване суспільство, доступ до ресурсів вони можуть спробувати.
Інакше доведеться сісти.
Який шикарний портрет зебидло-стада!
Борислав Береза
Мене відверто дратують дурні. А окреме місце середь дурнів займають ті, хто є політичними фанатиками. Такі дурні приймають все, що робить або каже їх кумир, як істину в останній інстанції. Вони не спроможні аналізувати та використовувати критичне мислення по відношенню до дій та слів своїх кумирів та їх опонентів. Вони сприймають будь-яку критику, як намагання вимазати лайном їх улюбленців, а того, хто критикує або вказує на помилки ворогом та найманцем на службі опонента. Це примітивна позиція, але вона традиційна для фанатиків.
Пля, задрав цей "квартал"!
10 тисяч корупціонерів можуть видалити з реєстру корупціонерів, якщо Зеленський підпише проект закону про запобігання корупції, - голова НАЗК Новіков.
За його словами, після видалення з реєстру засуджені раніше особи зможуть, наприклад, брати участь у державних закупівлях.
"Ми сподіваємось, що президент цей закон не підпише", - зазначив він.
Це міністр юстиції Денис Малюська.![]()
![]()
"Остановите Землю - я сойду"(с)
https://www.facebook.com/watch/?v=698746965449084
![]()
Валерій Прозапас
1 д. ·
Все почалось не на Чонгарі, а в Керченській протоці 2018 року - коли росіяни вперше неприховано відкрили вогонь в бік українських військових, захопили українські кораблі та полонених.
І як на цей напад та введений за ним в 10 областях воєнний стан переважно відреагували українські політики та суспільство?
Правильно - звинуватили своє ж військово-політичне керівництво, буквально прокляли його за "спробу узурпації" та ухахатувались премудрим "а то путін нападьот?" (тм)
Між тим, якщо накласти ті області з введенним воєнним станом на карту нападу лютого 2022 - можна побачити багато цікавого, та зайвий раз переконатись хто вмів мислити стратегічно, щоби не "проєбать", а хто потім таки "проєбалі".
А ще окремо треба згадати як підло використали полонених моряків в брудних політичних іграх з дискредитації української влади, як під знамените "вєрнітє пацанов" всі забули хто саме їх захопив в полон.
І за всім цим уважно спостерігав путін, що закінчилось для нас Чонгаром.
.......
Так от сьогодні так само підло використовують полонених азовців, розміщуючи банер з ними чомусь на КМДА, бо тим, кому раніше треба було розібратись з Порошенком, тепер кортить розібратись з Кличком - і до одного місця їм та війна та долі людей.
Не награлись досі парні у всемогутність маніпуляцій? Думають що за цим так само уважно не спостерігає путін?
Ну то побачать що буде далі.
Фу, как ни зайдешь, так вечно насрано и разбросаны обосранные трусы...
Это экранизация одноименного романа, поэтому все претензии к автору оного),
теперь думаю - сходить или нет?
Хоть и Скорсезе, но рецензии критиков не очень и
опять хронометраж около 3 часов!
Похоже, что выражение "краткость - сестра таланта" современным режиссерам неведомо)).
Они что, все с ума посходили?))
У меня претензии к новым словам. И если Луна у нас была місяцем , "ніч яка місячна" то напуркуа ему придумывать новое , женского рода, название.
11 канал. Название ролика-"Скільки коштує зараз баняк борщу" Была каструля , теперь все готовят в баняку![]()
почалося добре вутро
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
типа такНОВОЛУНИЕ - когда появляется тонкий серпик новой ЛУНЫ. А ПОЛНОЛУНИЕ - когда небесная спутница Земли видна полным светлым кругом. Новый МЕСЯЦ появляется после полной ЛУНЫ, и он в свою очередь становится полным, то есть вся видимая поверхность небесного тела погружается в темноту.
Таким образом освещённая часть - это ЛУНА, а тёмная часть - МЕСЯЦ. ЛУНА и МЕСЯЦ. Затем эти два обозначения слились в одну фразу ЛУННЫЙ МЕСЯЦ. Постепенно забылось точное значение слов.
Повня - это полнолуние.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks