Про вчерашние в Павлограде уже не пишут,
хоть бы озвучили, что там сбили или все были прилеты..
или теперь - а какая разница
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Про вчерашние в Павлограде уже не пишут,
хоть бы озвучили, что там сбили или все были прилеты..
или теперь - а какая разница
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
рубрика их нравы или "нинадазавидовать"(с)
як экс чиновники отмечають весилля пид час вийны у нищей крайини
Право чиновників на весілля за мільйон доларів було прописане в Мінських Угодах особисто Порошенком (c)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Орденоносці теж не пасуть задніх
https://t.me/joker_ukr/10851Хочу поздравить директора 1+1 Ярослава Пахульчака с приобретением нового Range Roverа.
Пока Коломойский в СИЗО и в Украине война директор 1+1 покупает новый Range Rover.
Умница.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ні Мінська ні Порошенко ні доларів ще не було, коли в чиновників було вже таке право....
ЗІ де факто ні один президент Україні з чиновниками на впорався...І якщо чесно й не повинен був. Доки в суспільства є запит на мєлкоуголовньій мєнталітєт, доки й будут такі чиновники... не залежно від президента
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
шурінька нормалізує бидловесілля клептократів
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
это уже так заезжено, что даже не смешно,(вот честно не понимаю, зачем это писать)
думал вы уже немного взрослый, а походу тоже любите в конспиролога поиграть..))
нет, мне недостаточно, чтобы понять то, что интересует меня,
тогда пусть лучше ничего не пишут, ну или пишут - ничего не было, вам показалось, послышалось - вам всем думаю понравится,
а координаты можете оставить себе, вы ж за них спрашиваете-переживаете, я даже и не спрашивал..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
У ее мамы пол Львова в аренде. То что они быдло то понятно. Но на их должностях столько не натыришь без вариантов.
разом з женихом-прокурором хіба не наколядуєш? нащо так жити, я вас питаю!![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks