| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Первый эвакуационный рейс вылетел из Израиля в Бухарест. На борту 207 украинцев,из них 63 -дети.
Там много что на вооружении, но массовый, именно F-16. - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92...B8%D0%BB%D1%8F
А я так поняла,что очень многим мировым политикам сейчас приходится вертеться как лещ на сковородке,чтоб и Израиль поддержать, и с Саудовской Аравией отношения не испортить.
Но погода - это аргумент.) Особенно для подготовленной и технологично развитой армии .
Раптор!) Я мягкий знак,впихнутый Т9, исправила.) Не нервничай!![]()
Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 17:16
У Білому домі підтвердили ідею об'єднати пакети допомоги Україні та Ізраїлю.
Як заявив радник Білого дому з нацбезпеки Джейк Салліван, президент США Джо Байден цього тижня буде переконувати Конгрес у необхідності схвалення пакету.
Зі слів посадовця, пакет буде «значно більшим» за два млрд доларів
Напад ХАМАСу "поставив крапку" у відносинах між рф та Ізраїлем - WSJ
Як пише видання, навіть вторгнення росії на територію України й потепління у її відносинах з Іраном - не змогли підірвати співпрацю з Ізраїлем. Лідери країн продовжували підтримувати зв'язок, а Нетаньяху оголосив про позаблоковий підхід до війни в Україні, відмовившись надавати ЗСУ летальну допомогу або системи ППО.
«Ізраїль в телеграм»
Погана погода в Газі й корупція в Україні буде як мінімум до того часу доки президентом в США буде старий пердун. Війна справа молодих. А й Україна й навіть Ізраїль чуть більше чим повністю залежать від рішень Білого дому....
ЗІ Питання лише в тому скільки ще "гарячих точок" встигне створити ху.йло за цей час.... рано чи пізно маса тих точок може стати критичною.... й вже буде пох хто президент США....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks