Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 901 з 1270 ПершаПерша ... 4018018518918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119511001 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 18 001 по 18 020.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 255

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Перевербовали, как пить дать
    Воно просто дуже хоче бути президентом....
    ЗІ він завжди був російським імперцем.... Просто він хоче імперію з центром в Києві... але російську...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 189

Типово

Фейгин его раскусил и распрощался. Я знаю что тут к Фейгину отношение то еще, но чего от него не отнять что он тертый калач)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 255

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Фейгин его раскусил и распрощался. Я знаю что тут к Фейгину отношение то еще, но чего от него не отнять что он тертый калач)
    Тут і до Льоші відношення то еще...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ой. Я теперь знаю что тебе ответить ,когда ты в очередной раз вспомнишь Майорку.)))
    Чергову ахінею - ні на що інше твоя порожня бОшка та чорний язик не здатні.
    Як там на Майорці? Дупу свою добре вимила? Чи вона в тебе вже не відмивається?
    Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Але як воно зовсім не болить, от як у прокладаючих дороги або кидаючих гроші на вітер під час війни, не вкладається в голові. Якісь душевнохворі, інших пояснень моє нутро не приймає.
    Тобто, по-Вашому, витрачати тисячі баксів на відпочинок на Майорці під час повномасштабної війни - то нічого, так, по-Вашому, ЗДОРОВІ люди діють, а дороги прокладають ДУШЕВНОХВОРІ? А в чому різниця? Як на мене, то Майорка більший злочин, ніж дороги.
    Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Арестович назвал Зеленского некомпетентным
    Невже ця маріонетка написала щось РОЗУМНЕ?? Щось в лісі здохло.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 376

Типово

Зеленський непублічно просив журналістів мовчати про корупцію до перемоги
    ¯\_(ツ)_/¯
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    84 376

Типово

фейгін хоча б реальний головоріз ратко младича
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 853

Типово

фейгин, арестович...
    не форум, а кружок энтомологов.

Дописів
    56 359

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Чергову ахінею - ні на що інше твоя порожня бОшка та чорний язик не здатні.
    Як там на Майорці? Дупу свою добре вимила? Чи вона в тебе вже не відмивається?

Тобто, по-Вашому, витрачати тисячі баксів на відпочинок на Майорці під час повномасштабної війни - то нічого, так, по-Вашому, ЗДОРОВІ люди діють, а дороги прокладають ДУШЕВНОХВОРІ? А в чому різниця? Як на мене, то Майорка більший злочин,
    Майорка наче непогано.
    А шо це ти моєю дупою так цікавишся,хочеш облизати? Ні ,я гребую. Лижи вже краще порошенківську.
    Ти ще пора*** скільки люди на оренду житла на заході України,або в тій же Польщі витрачають...або скільки твої рідненькі на квитки туди/ сюди прокатали,а потім про інших гавкай.
    Воно,бачте,вважає. Та хто ти таке,щоб щось вважати,чмо шизоїдне?
    Востаннє редагував Антуриум: 14.10.2023 о 23:38

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Майорка наче непогано.
    А от хлопцям на нулі погано. Вони теж хотіли б на Майорці відпочити, але змушені замість тебе та твого оточення захищати країну. І їм там багато всього не вистачає, і на ті гроші, що ти витратила на миття ваших дуп, можна було б багато всього потрібного хлопцям купити. Але яке тобі діло до них та до України? Тебе ж лише ти сама хвилюєш, ти ж СТОМИЛАСЯ, а хлопці ні.
    А шо це ти моєю дупою так цікавишся,хочеш облизати? Ні ,я гребую. Лижи вже краще порошенківську.
    Вилизувати дупи - це ТВОЯ робота, тобі за неї платять. Тому не відволікайся, працюй старанно, а то гроші не отримаєш.
    Ти ще пора*** скільки люди на оренду житла на заході України,або в тій же Польщі витрачають
    Нащо?
    або скільки твої рідненькі на квитки туди/ сюди прокатали
    А вони туди їздили??? Цікаво, а вони самі про це знають?
    Знову стара баба обкурилася.

Дописів
    56 359

Типово

Як ти там сміту писала?
    "Лазить по смітнику і чужі гроші рахує. "
    Точно з особистого досвіду.
    " не їздили вони..." А посилочку на Польщу ти кому відправляєш? Падло брехливе!

Дописів
    65 836

Типово

Майорка наче непогано.
    Ти ще пора*** скільки люди на оренду житла на заході України,або в тій же Польщі витрачають...або скільки твої рідненькі на квитки туди/ сюди прокатали,а потім про інших гавкай.
    Воно,бачте,вважає. Та хто ти таке,щоб щось вважати,чмо шизоїдне?
    Як на то буде Ваша до ласка, по можливості, не цитуйте це лайно, велике прохання від всього колективу, хто заігнорив її. Навіть не вказавши ніку, воно й так відгукується.

Дописів
    56 359

Типово

Як на то буде Ваша до ласка, по можливості, не цитуйте це лайно, велике прохання від всього колективу, хто заігнорив її. Навіть не вказавши ніку, воно й так відгукується.
    Пробачте.
    Та воно ж " відгукується"навіть якщо його ніхто не чіпає і навіть якщо де ятою дорогою обходить.
    Але якщо хоч іноді їй відповідати її ж мовою - трохи вгамовується ( хоч ненадовго), бо бану боїться. Як же тоді їй берізками срати і на мівінку заробляти.
    Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 00:07

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Як ти там сміту писала? "Лазить по смітнику і чужі гроші рахує. "
    Та мені начхати на твої гроші - хоч мільйони лопатою греби. Але стули свій смердючий хавальник у бік волонтерів та військових, - ти навіть волосини їх не варта!
    Точно з особистого досвіду.
    Самокритично.
    " не їздили вони..." А посилочку на Польщу ти кому відправляєш? Падло брехливе!
    Шалава рашистська, в Польщі живе лише моя донька! БЕЗ родичів. І жоден з родичів туди НЕ ЇЗДИВ після початку повномасштабної війни. Тому стули свій смердючий хавальник і не смерди в мій бік! Після того, як ти, обісравши з ніг до голови волонтерів, витратила декілька тисяч баксів на те, щоб два тижні мити дупи всієї своєї родини, замість того, щоб ці гроші задонатити на ЗСУ, ти НЕ СМІЄШ відкривати свою помийну яму в мій бік! Ти пліснява гнила поруч зі мною, ще й рашистка.
    не цитуйте це лайно
    Так тебе вона і не цитувала. Чого ти репетуєш?
    воно ж " відгукується"навіть якщо його ніхто не чіпає і навіть якщо де ятою дорогою обходить.
    Чия б корова мичала, а твоя мовчала б! Два дні тому я жодного поганого слова про твою родину не сказала, а ти у відповідь без приводу обісрала мою, навіть опустилася до образ тих, хто вже помер. Так хто з нас лайно і хто відгукується навіть коли НЕ ЧІПАЮТЬ?
    Але якщо хоч іноді їй відповідати її ж мовою - трохи вгамовується ( хоч ненадовго), бо бану боїться.
    Знову в старої баби галюцінації, - вік дає про себе знати.

Дописів
    56 359

Типово

А ти за хлопців так переживаєш ,то викличе свого аліментшіка із Польщі,нехай їм допоможе. А наші за те і воюють,щоб їхні дружини та діти хоч пару тижнів могли у безпеці відпочити.
    І до речі... Я свій вік не приховую. І не дивлячись на нього ще взмозі і собі на відпочинок заробити і онукам/ племінникам допомогти.
    А ти хоч і корчиш з себе молодуху,а насправді стара нікчема,що живе на пенсію по шизофренії і тільки те й може що корчити з себе патріотку,рахуючи чужі гроші.
    Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 00:31

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

А може, це ТИ своїх півників туди, нарешті, відправиш? Пля, ховає всіх під своєю спідницею, а іншим вказує, що робити. Все моє оточення там, де повінні бути: хто воює, хто працює і донатить, - жоден з нас не відпочивав з початку повномасштабної війни, а щоб поїхати на дорогий курорт всім курником, і в голову нікому прийти не могло, бо кожен з нас розуміє, що ці гроші на фронті НУЖНІШІ. Бо нам всім БОЛИТЬ Україна, а тобі, рашистка смердюча, на неї начхати, спиш і бачиш, щоб її не стало.

Дописів
    56 359

Типово

Так тому ви і не відпочивали,що не заробили. В Польщі сидять.
    А мої відпочивали,бо всі в Україні і їх батьки за те воюють.
    Тож закрий своє помийне відро і йди берізок читай,чи пороху дупу вилизуй,бо завтра ішматхліба купити не зможеш - ні за що буде. Аліменти ж накрились мідним тазом - доця до татуся у Польщу втекла від шизоїдної матусі.
    Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 00:54

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Так тому ви і не відпочивали,що не заробили.
    Скільки ми заробили не твоє собаче діло, лайно рашистське. Не відпочивали ми тому, що МАЄМО СОВІСТЬ на відміну від тебе! На відміну від тебе і твого курника ми вважаємо ЗЛОЧИНОМ курорт в той час, як наші хлопці віддають свої життя! Кожна наша копійка йде НА ДОНАТИ, а відпочивати ми будемо після нашої перемоги. Але таким гнидам, як ти, цього не зрозуміти: твоєму курнику власний комфорт важливіший за долю країни.
    чи пороху дупу вилизуй,бо завтра ішматхліба купити не зможеш - ні за що буде.
    В дзеркало подивилася? І правильно.
    Аліменти ж накрились мідним тазом - доця до татуся у Польщу втекла від шизоїдної матусі.
    Боже, яка ж ти дебілка! Це ж треба бути величезною дебілкою, щоб з фрази "донька живе в Польщі" нафантазувати собі тону всілякої хєрні. Вже ж скільки разів ти обсиралася зі своєю "правдою" про мою родину, а ні, продовжуєш обсиратися, придумуючи якусь чергову ахінею. Це ж наскільки треба себе ненавидіти та зневажати, щоб регулярно макати саму себе в своє ж лайно???

Дописів
    56 359

Типово

Та мені насрати скільки твій аліментшік заробив у Польщі. Це ж ти все рахуєш скільки мої і я витратили. От нехай і твій приїде з Польщі,поїде десь хоч під Курахово і заробить. Щоб і ви відпочили. От тоді і будеш рахувати. А до того закрий своє іпало і не тявкай.
    Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 01:20

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Яким боком хтось там у Польщі до мене??? Птахоферма вже НАСТІЛЬКИ стара, що не знає, яку б ще ахінею висрати, щоб мене зачепити. Зараз ще виявиться, що якийсь там міфічний "мій аліментщик" - це прем'єр-міністр Польщі. Дурою народилася - дурою і помре.

Дописів
    84 376

Типово

в польщі завтра (вже сьогодні) дуже відповідальні вибори. сорти гівна, так би мовити, при всій моїй повазі до солідарності польского народу з нами коли вона лише тільки у них з'являється

Сторінка 901 з 1270 ПершаПерша ... 4018018518918928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119511001 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті