Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 77 з 218 ПершаПерша ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4343, показано з 1 521 по 1 540.

Тема: Великий Израиль продолжает зачищать мир от шушвалей. Браво!

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від marina1 Переглянути допис
    На мнение ООН как то насрать-реагировать на сборище исламо и русофашистов, людоедов,комуняк и просто садистов как- то не комильфо, просто иногда бывает омерзительно от их решений.Дальше -этот так называемый проект создан кацапами,что бы спасать своих славянских "братушек"-то есть вас от "жидовского ига".И последнее -уважение от глупого малолетки это сомнительный приз!

П.С.я понимаю что тебе не приятно в который раз обсыраться,но видно что ты молодой и поэтому начни уже прислушиваться к людям более опытнее и образованнее тебя
    У кого то в подписи видел (не дословно, но общий смысл) - Если на вас лает собака не стоит ей уподобляться и становиться на четвереньки что бы залаять в ответ. Проще не обращать внимания.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

Цитата Допис від MB_638 Переглянути допис
    И США с ними торгует, например в области топлива для атомных станций. Теперь что и Washington Post читать нельзя?
    Неправильно порівнювати торгівлю (її залишки) критичними матеріалами, які поки не можуть бути замінені, а також об'єми торгівлі. І позицію країни, яка не бачить в цьому нічого поганого, а навпаки. І знову ж - об'єми. І, наприклад, помідори - навряд чи критичний матеріал. Або туристи, авіасполучення і багато іншого. І головне - допомога з санкціями.

Про ЗМІ нічого не писав.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Так. У групі перекладачів був аналіз статті, в якій слова нашого президента були перекручені і все вказувало на те, що навмисно. Я такого аналізу не змогла б зробити, там люди з великим досвідом, але читала з цікавістю. Зараз мабуть вже не знайду того, давно було. Хоча як взірець треба було зберегти ((
    С переводами вообще все сложно. Каждый переводчик имеет собственную структуру (даже как назвать) построения фраз. Возьмите, например, того же Гамлета в переводе Пастернака и Лозинского. Чтобы увидеть различие достаточно пары страниц. Хотя оба считаются классическими.

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Неправильно порівнювати торгівлю (її залишки) критичними матеріалами, які поки не можуть бути замінені, а також об'єми торгівлі. І позицію країни, яка не бачить в цьому нічого поганого, а навпаки. І знову ж - об'єми. І, наприклад, помідори - навряд чи критичний матеріал. Або туристи, авіасполучення і багато іншого. І головне - допомога з санкціями.

Про ЗМІ нічого не писав.
    Ну да. РФ под санкциями, но если нам очень нужно, то можно, а причина может быть любой
    А помидоры для Турции это очень критично. Так же как и тур. бизнес.
    Востаннє редагував MB_638: 12.10.2023 о 23:52

Дописів
    84 374

Типово

Цитата Допис від marina1 Переглянути допис
    Ну да, надо было и дальше биомусору поставлять свет и воду ,что бы им удобнее было смывать нашу кровь и снимать на видео свои геройства.Про "небесный Иерусалим "я слышала еше в 14 году ,когда донбасс начали спасать от жидовской власти (распятый мальчик как иисусик в трусиках),но украинцы оказались умнее, и нарратив поменялся и появились бандеровцвы. Поэтому пихать сюда это тухлое дерьмо -это не уважать ни себя ни собеседников.И вообще я очень удивлена что мне в качестве каких то подтверждений сунут этот тухляк уменно украинцы,обычно мне это пихали кацапы и им сочуствующие.Так может вы тоже один из..?

рашапроект руццкая весна готувався задовго до 14го,
    і наратив про кривавих бендер - волинську різанину - etc etc щосили вже ганяли по руснявим паблікам року з 12го. тобто це не було перевзування

ідею огидної людям жидовської влади народили політтехнологі коломойського, коли народжували вальцмана. і тут же терміново вбили (ідею огидної людям жидовської влади), коли принесли немовлятко-христазеленського

єдиною місциною де набожність розіграли як карту - в інфільтрованому росіянцями Криму. там конструювали культ романових, мученицьки убієнних, там набудували чудотворних монастирів і залучили до них паломничків з ерєфських просторів.
    Востаннє редагував Мафальда: 13.10.2023 о 00:38
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

Все ж дивно порівнювати ставлення до санкцій з боку США і Туреччини. Починаючи з того, що США їх, власне, вводять, закликають до цього інші країни, а потім відслідковують, як вони працюють.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 374

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Я мабуть погарячкувала зі сходом.
    У потязі була ситуація. Бабуся одна з Діярбакиру, взнавши що я з України, почала спочатку співчувати, аж плакала, потім ставила питання, досить дотепні. А поряд пара вона турчанка, він норвежець здається, почали їй розказувати як Україна відмовляється миритися. Бабуся натикала їм таких хуїв, що той чувак всі три години потім дивтвся у вікно))
    яка хороша пані.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

что день грядущий нам готовит..

"Премьер-министр Биньямин Нетаниягу официально объявил войну на территории Израиля - «Меч Давида вынут из ножен, лук Йонатана не отступит» "
    "Великобритания направит в Восточное Средиземноморье два боевых корабля и начнет проводить в регионе разведывательные полеты."
    "Американские штурмовики А-10 приземлились в ОАЭ, чтобы защитить Израиль."
    "ХАМАС объявил 13 октября, день всемирного Джихада."

но что-то мне подсказывает, что все пойдет совсем не так..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис

но что-то мне подсказывает, что все пойдет совсем не так..
    Ну вот же...джихаду не дадут случится.

Израиль дал миллиону жителей сектора Газа 24 часа на эвакуацию: ООН призывает отменить приказ.

ЦАХАЛ планирует масштабное наступление против ХАМАС и угрожает уничтожить сектор Газа. Его уже взяли в осаду: отключают воду, электроэнергию и газ, наносят удары.

Тем временем Иран готовится включиться в прямую войну с Израилем, заявил глава МИД
    ...как думаете, Цахал послушается ООН? ...и почему Египет закроет границу для миллиона беженцев?

Дописів
    33 467

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ну вот же...джихаду не дадут случится.

...как думаете, Цахал послушается ООН? ...и почему Египет закроет границу для миллиона беженцев?
    почему?

я так вижу несколько вариантов ответа.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

"Досі русофіл": Борис Джонсон зізнався, що захоплюється російською культурою: Експрем'єр наголосив, що йому "дуже сумно щодо того, що відбувається зараз", однак "тільки дурень не захоплюватиметься" російською культурою.
    ...ну шо, как там в фильме...можете делать уже

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    что день грядущий нам готовит..
    П'ятниця, 13
    Як страшно жити...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Тим часом, Біля мерії Львова вивісили прапор Ізраїлю на знак солідарності

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 169

Типово

Такшо, мы теперь в одной лодке?

Дописів
    36 916

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    П'ятниця, 13
    Як страшно жити...
    Все, что нужно знать о ХАМАС
    https://edition.cnn.com/middleeast/l...a06c68bc57cd92
    Hamas tells Gaza residents not to leave their homes after IDF warns civilians to evacuate
    Перевод: ХАМАС просит жителей Газы не покидать свои дома после того, как ЦАХАЛ предупредил мирных жителей об эвакуации.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Да, теперь священный джихад против всех кто поддержал Израиль...а про подлые теракты арабов я думаю никому рассказывать и напоминать не надо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 795

Типово

Если кто-то собирается принести бимбу в менору то там стоит охрана с металлоискателями

Дописів
    33 467

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    им помогают безоговорочно, нам - периодически и по просьбам,
    ага, именно в одной)).

Дописів
    25 801

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Если кто-то собирается принести бимбу в менору то там стоит охрана с металлоискателями
    Менора то ширпотреб...вот та что в Мост сити скромненько сохранившаяся из всего квартала выглядит посимпатичнее

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 169

Сторінка 77 з 218 ПершаПерша ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті