Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 76 з 218 ПершаПерша ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4343, показано з 1 501 по 1 520.

Тема: Великий Израиль продолжает зачищать мир от шушвалей. Браво!

Дописів
    56 335

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    П...ць! Майже всі форумчани вже ДОВЕЛИ, що в дописі Возара слово "кампанія" було ПРАВИЛЬНИМ. Але ні, баран на ім'я Галька продовжує вперто бекати, що то всі інші безграмотні дебіли і лише вона одна розумна та освічена.

"Какаяразница?"(с) Сміттєвалищу збрехати - як два пальці об асфальт.

Яка ж ти рідкісна гнида!

А реготати над тим, що євреї "отримуют піздюлей" від арабів, не тупо?

Знову крокодиячі сльози. Скількох волонтерів/військових/порохоботів/чиїхось родичів ти встигла там обісрати, бо вони не є зебілами?
    Ти так старанно вилизуєш коричневу порошенківску дупу і думаєш що то шоколад - це твоє право,бо ми живемо в вільній ,демократичній державі.
    То ж облизуй і не відволікайся.

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 270

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ага. Как и Никополь ( была там сегодня....просто боль) и ...можно перечислять до бесконечности.
    завтра туда едем
    Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Но если бы это была не украинская Авдеевка, а какая-нить пидорашистская деревуха, ООН бы себе уже жопы порвали , а не только глотки.
    согласна
    єто название городка еще даже на слуху
    а когда проезжаешь мимо руин... даже названий не знаешь... а уже и нет. ни на карте, нигде
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від MB_638 Переглянути допис
    И снова манипуляция. Я не даю ссылок на рос.источники. Я их просто не читаю.

Чем для меня, как жителя Украины должны отличаться турецкие источники от израильских?

Турция поставляла Байрактары. Сейчас завод вроде строит. С ее помощью освобождены азовцы. Перечень можно продолжать... Почему ты ее и РФ поставил в один ряд?
    Туреччину і Росію чи турецькі і росіянські змі?

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Туреччину і Росію чи турецькі і росіянські змі?
    Думаешь СМИ в той или иной мере не подконтрольны органам власти страны?

Дописів
    65 836

Типово

Думаешь СМИ в той или иной мере не подконтрольны органам власти страны?
    Звісно підконтрольні. Я більше спитала про що конкретно Ви говорили, згадуючи байрактари.
    Якщо мова тільки про змі, то можете не сумніватися - і ті, і ті в одному ряду. Турецькі і росіянські. Така ж чорна пропаганда, перекручування фактів і так далі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ти так старанно вилизуєш коричневу порошенківску дупу
    Зав'язуй з галюциногенами, бо ти вже стаєш небезпечною для оточуючих. Хоча... Ти такою стала одразу після народження.
    Мені начхати на Пороха. І я вже багато разів казала, що голосувати за нього буду лише в одному випадку: якщо в другий тур разом з ним вийде клоун або хтось накшалт Бойка. Але ж ти настільки тупа, що до тебе це не доходить.
    облизуй
    Це ТВОЯ робота - тобі за неї добре платять. І виконуєш ти її на 12+. Продовжуй.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Звісно підконтрольні. Я більше спитала про що конкретно Ви говорили, згадуючи байрактари.
    Якщо мова тільки про змі, то можете не сумніватися - і ті, і ті в одному ряду. Турецькі і росіянські. Така ж чорна пропаганда, перекручування фактів і так далі.
    Т.е. власти Турции одной рукой поставляют Украине Байрактары для противостояния рос. агрессии, а другой поощряют или позволяют проросийские публикации в своих СМИ? Вы именно это хотели сказать?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

Турция поставляла Украине Байрактары. Сейчас завод вроде строит. С ее помощью освобождены азовцы. Перечень можно продолжать...]
    Якщо продовжити перелік, то виявиться, що одночасно Туреччина активно торгує з росіянами і вельми неслабо допомагає їм обходити санкції.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    65 836

Типово

Т.е. власти Турции одной рукой поставляют Украине Байрактары для противостояния рос. агрессии, а другой поощряют проросийские публикации в своих СМИ? Вы именно это хотели сказать?
    Якщо проросійські публікації їм на користь, то так.
    Скоріше коли проросійські співпадають з їх вектором.

Дописів
    65 836

Типово

Забудьте про ті байрактари як про щиру допомогу Україні.
    Українці висвітлені у турецьких смі як дурачки, які пляшуть під дуду Америки.

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Якщо продовжити перелік, то виявиться, що одночасно Туреччина активно торгує з росіянами і вельми неслабо допомагає їм обходити санкції.
    И США с ними торгует, например в области топлива для атомных станций. Теперь что и Washington Post читать нельзя?

Дописів
    65 836

Типово

Ще й тикають на нас пальцем, подивіться що сталося з тими, хто дружить з Америкою.
    Розумні люди, які по-перше читають, по-друге вміють аналізувати, не ведуться. Але таких, особливо у східних частинах країни, не так багато.

Дописів
    65 836

Типово

И США с ними торгует, например в области топлива для атомных станций. Теперь что и Washington Post читать нельзя?
    Та читати все можна, навіть потрібно. Але ділити на 14)

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Забудьте про ті байрактари як про щиру допомогу Україні.
    А когда мы их получали, то даже название произносили с придыханием, настолько были благодарны. А сейчас что? Оказанная услуга ничего не стоит (с)
    Українці висвітлені у турецьких смі як дурачки, які пляшуть під дуду Америки.
    Наверное мы разные с вами газеты читаем. Мне, например, не попадалось такого. Хотя, честно говоря я нечастый гость на турецких сайтах. Мне ближе европейская и американская пресса.

Дописів
    65 836

Типово

Я мабуть погарячкувала зі сходом.
    У потязі була ситуація. Бабуся одна з Діярбакиру, взнавши що я з України, почала спочатку співчувати, аж плакала, потім ставила питання, досить дотепні. А поряд пара вона турчанка, він норвежець здається, почали їй розказувати як Україна відмовляється миритися. Бабуся натикала їм таких хуїв, що той чувак всі три години потім дивтвся у вікно))

Дописів
    65 836

Типово

А когда мы их получали, то даже название произносили с придыханием, настолько были благодарны. А сейчас что? Оказанная услуга ничего не стоит (с)

Наверное мы разные с вами газеты читаем. Мне, например, не попадалось такого.
    Та дякуємо звісно. Тільки не все так красиво, як виглядає. До речі знайомі турки пишаються цією допомогою.
    А ви в оригіналі читаєте?

Дописів
    2 035

Типово

Дело ваше (евреев и арабов). Но ООН уже высказался по этому поводу.

А я не слышал о проеке "небесный иерусалим" до недавних пор. И уверен что много кто не слышал. Что с этим делать? то что пишется на форуме это не только для тебя. Как бы это тебя не удивляло.

А кто говорил об уважении именно к тебе? Что ты сделала для того что бы заслужить уважение?

Ну да, ну да. При отсутствии аргументов, но при желании задеть собеседника - обвиняй его во всем чем сможешь. Даже немыслимом. Может начнет оправдываться.... тупая и предсказуемая практика.
    На мнение ООН как то насрать-реагировать на сборище исламо и русофашистов, людоедов,комуняк и просто садистов как- то не комильфо, просто иногда бывает омерзительно от их решений.Дальше -этот так называемый проект создан кацапами,что бы спасать своих славянских "братушек"-то есть вас от "жидовского ига".И последнее -уважение от глупого малолетки это сомнительный приз!

П.С.я понимаю что тебе не приятно в который раз обсыраться,но видно что ты молодой и поэтому начни уже прислушиваться к людям более опытнее и образованнее тебя

Дописів
    65 836

Типово

Дописали вже після того, як я процитувала.
    Зрозуміло.

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Та дякуємо звісно. Тільки не все так красиво, як виглядає. До речі знайомі турки пишаються цією допомогою.
    А ви в оригіналі читаєте?
    Не настолько я языки знаю. Тем более их нужно знать хотя бы 2-3, но лучше 3-4.

Дописів
    65 836

Типово

Не настолько я языки знаю. Тем более их нужно знать хотя бы 2-3, но лучше 3-4.
    Так. У групі перекладачів був аналіз статті, в якій слова нашого президента були перекручені і все вказувало на те, що навмисно. Я такого аналізу не змогла б зробити, там люди з великим досвідом, але читала з цікавістю. Зараз мабуть вже не знайду того, давно було. Хоча як взірець треба було зберегти ((

Сторінка 76 з 218 ПершаПерша ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті