| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зав'язуй з галюциногенами, бо ти вже стаєш небезпечною для оточуючих. Хоча... Ти такою стала одразу після народження.
Мені начхати на Пороха. І я вже багато разів казала, що голосувати за нього буду лише в одному випадку: якщо в другий тур разом з ним вийде клоун або хтось накшалт Бойка. Але ж ти настільки тупа, що до тебе це не доходить.
Це ТВОЯ робота - тобі за неї добре платять. І виконуєш ти її на 12+. Продовжуй.облизуй
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Забудьте про ті байрактари як про щиру допомогу Україні.
Українці висвітлені у турецьких смі як дурачки, які пляшуть під дуду Америки.
Ще й тикають на нас пальцем, подивіться що сталося з тими, хто дружить з Америкою.
Розумні люди, які по-перше читають, по-друге вміють аналізувати, не ведуться. Але таких, особливо у східних частинах країни, не так багато.
А когда мы их получали, то даже название произносили с придыханием, настолько были благодарны. А сейчас что? Оказанная услуга ничего не стоит (с)
Наверное мы разные с вами газеты читаем. Мне, например, не попадалось такого. Хотя, честно говоря я нечастый гость на турецких сайтах. Мне ближе европейская и американская пресса.Українці висвітлені у турецьких смі як дурачки, які пляшуть під дуду Америки.
Я мабуть погарячкувала зі сходом.
У потязі була ситуація. Бабуся одна з Діярбакиру, взнавши що я з України, почала спочатку співчувати, аж плакала, потім ставила питання, досить дотепні. А поряд пара вона турчанка, він норвежець здається, почали їй розказувати як Україна відмовляється миритися. Бабуся натикала їм таких хуїв, що той чувак всі три години потім дивтвся у вікно))
На мнение ООН как то насрать-реагировать на сборище исламо и русофашистов, людоедов,комуняк и просто садистов как- то не комильфо, просто иногда бывает омерзительно от их решений.Дальше -этот так называемый проект создан кацапами,что бы спасать своих славянских "братушек"-то есть вас от "жидовского ига".И последнее -уважение от глупого малолетки это сомнительный приз!
П.С.я понимаю что тебе не приятно в который раз обсыраться,но видно что ты молодой и поэтому начни уже прислушиваться к людям более опытнее и образованнее тебя
Так. У групі перекладачів був аналіз статті, в якій слова нашого президента були перекручені і все вказувало на те, що навмисно. Я такого аналізу не змогла б зробити, там люди з великим досвідом, але читала з цікавістю. Зараз мабуть вже не знайду того, давно було. Хоча як взірець треба було зберегти ((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks