...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Страшні люди)) вам би дисертацію вже пора писати
)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
У нас какое-то аномальное тепло. На улице 25 градусов, пошёл 5-й месяц лета.
радуйтесь теплу
![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Ну пока что у меня, слава богу, бегать от державы поводов нет. Когда появятся, тогда и будем решать проблему.
А так в общем, я естественно не сомневаюсь, что у любой державы возможностей нагнуть хватает -система под это и выстроена.
Другой вопрос ,что данный пример на мой взгляд выдуманный либо в нем кто-то что-то не договаривает. Система всегда идет по более простому пути, чтобы меньшими усилиями нагнуть побольше и получить больший эффект. Ей нет ни смысла ни ресурсов, чтоб бегать за каждым отдельным непокорным гражданином, чтобы его отлюбить. В этом примере все выглядит крайне сложно и неправдоподобно для системы. Здесь могут иметь место только какие то личные мотивы, не более.
Які на фіг емоції. Зараз спробую пояснити як це працює. Цей ресурс хоть вже не торт в плані дописів, але ще за старою звичкою доволі популярний. Його читают. Багато читают, набагато більше ніж пишуть, й ще на нього дають посилання. І тут такі пацани з Вєни пишуть, що в Україні висилають повістки в Дію, й блокують рахунки. Й відразу деяка шалупень, наприклад з Сєвінфо, це рознесе не весь руськоязьічньій мір. Й посилання добавить. От тому я й написав, що то брехня. Хтось прийде по посиланню й все прочитає. А емоції... Розумієш в чому справа. Той текст що хтось читає, визиває лише емоції того, хто читає. Ну от такі емоції я визиваю в пацанів з Вєни.... Ну не подобається їм правда.... От і реагують так на все що я тут пишу. Навіть якщо я напишу "Доброго всім ранку" реакція буде точно так ж почно від тих же.... я вже звик і не реагую на це.... хоча коле є час та натхнення можу їх потролити, подоставати й навіть попровокувати.... Он в Раса сьогодні дах зірвало....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Опять, брешет он а крыша поехала у меня )))
Не покажешь цитатой кто там из Вены написал про все это? )))
А ты точно не Заурус с этими потроллить и прочее? )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks