| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Легко мати яйця якшо в сша є окремий закон по фінансуванню військової допомоги а не як у нас унижаця за кажду одиницю техніки
А якщо не різати літаки та танки з 2004 року на металобрухт, не продавати їх сухогрузами, модернизувати та нарощувати свій ОК, а не кіздити усе по карманах....то і своє буде, і в компанію якусь візьмуть.
Яка допоможе, бо ти цивілізований та цікавий як партнер,а не профісійний крадій та жебрак.
Их с 1991 г на металобрухт резали и продавали.
Холокост 2-й мировой заставил евреев пересмотреть доверчивость и гуманизм к потенциальным убийцам. Этот опыт дался страшной ценой. Что сказать, в следующей войне Украина будет действовать так, как Израиль сейчас
Возможно с 1991, не знаю.
Но самый пик уничтожения ВПК - при блаженом Ющенко. С очень интересной женой.
Це позитивний прогноз.
Чомусь в мене сумніви. Хоча чисто інтуїтивні - не володію інфою.
До речі, бачила заяву тих "байкерів", про страту полонених у разі продовження атак.
Десь пару годин тому, якщо не помиляюсь.
На скільки повинні бути сталевими яйця при наявності заручників?
Я вже не питаю про "вірно/не вірно".
Розумію, що від наслідків багато чого залежить.
Тоесть януковощ, который отдал по сути Крым Хуйлу, а потом на нас оттуда напала рашка и оттяпала пивдень крепкий хозяйственник. Вы историю изучаетет по писюлькам сисятого на форуме?
сьогодні на fb Сашко Лірник розвів апологію Ніни Матвієнко. Дуже цікава - про головосракість "не з своєї вини". всім пороблено
Востаннє редагував Мафальда: 09.10.2023 о 23:33
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks