| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
вы бы определились - собриались выполнять Минские или нет
помню тогда зеля сильно хотел встречи с путиным (наверное посмотреть в очо) я еще не мог понять зачем
но зеля жаждал встречи со своим кумиром, посмотрите как горят глаза у юноши за одним столом с императором
наверное зеля действительно верил в ту херню, которую коломойский показывал на Г+Г для гупий про "свинарьчюки"
и "порошенко наживаеця на вийни".
пишут сегодня ночью в Калиновке, Винницкой области есть сильные прилеты..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ніде в українських пабліках нічого про тут Калинівку не пишуть.... в російських знайшов.... де в те все читаєте?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
в ТГ
вот тут например https://t.me/pidsluhanokalynivka/9315
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Підсумки Першого Міжнародного Форуму Оборонних Індустрій
"29 вересня у Києві відбувся Перший Міжнародний Форум Оборонних Індустрій (DFNC1),
що обʼєднав 252 компанії з понад 30 країн, які виробляють повний спектр озброєння, військової техніки та оборонних систем.
Форум спільно організували три міністерства: Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерство оборони та Міністерство закордонних справ.
Глава держави відзначив, що саме зараз і саме в Україні визначається на десятиліття вперед,
якими будуть найпотужніші оборонно-промислові комплекси, їх пріоритети та стандарти оборони у світі.
В рамках Форуму українська сторона підписала 20 документів з іноземними партнерами.
Йдеться про угоди та меморандуми про виготовлення дронів, ремонт та виробництво бронетехніки та боєприпасів."
--
намерения на десятилетия оно конечно хорошо, и правильно,
но чтобы они осуществились надо либо выиграть, либо остановить войну, ибо они так могут и остаться в намерениях..
да и инвесторам будет интереснее инвестировать, а партнерам интереснее работать,
когда будет уверенность, что не прилети по производству..
Бо щоб щось читати, треба мати мозок і бодай якісь знання. А там все по нулям. І питання "кто такайа піпа сурінамскайа?" найкращій доказ цього. Позоріще скубане.
Не він не збирався, а йому не дали це зробити.
Бо він сам п...с. Фанат паРаші і ху.йла. Працює на них, отримуючи бабло за кремлівську пропаганду.Вопрос, почему вождь гупий называет пидорасами тех, кто отстаивал интересы Украины, а не продавал с потрохами рашке как Янукович например ?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Модератори !
Будь ласка, переназвіть тему .
Пропоную "Хто з форумчан більший підорас ( не питайте чому) і одночасно расєйській агент ( похєр чому)" .
Або ваша назва.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks