| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та щоб тебе розірвало на дрібні шматки за це лайно, брехло рашистське!24.02.2022 Порох був В КИЄВІ!! І тому є купа доказів - фото, відео та свідків! Це ж наскільки треба ненавидіти Україну і всіх, хто з нею пов'язаний, щоб так брехати!
Виступ Порошенка на засіданні ВР 23.02.2022: https://www.facebook.com/watch/live/...81887256277420
Допис з ФБ-сторінки Пороха за 24.02.2022 (там є і фото, і відео):
Про те, скільки фото і, головне, відео по опозиційним каналам було в ті дні (перші тижні повномасштабної війни вони ще не були заблоковані в ефірі), взагалі мовчу. Також купа дописів/фото/відео за ті дні є на його ФБ-сторінці. Електричка, як і курка, постійно БРЕШЕ.
Р.S. Про те, що українці можуть ЇЗДИТИ з одного міста в інше, а значить, МОГЛИ в перший день повномасштабної війни опинитися в іншому місці, електричка, мабуть, взагалі ніколи не чула.
Це як ТИ смієш звинувачувати у брехні, НЕ МАЮЧИ доказів цього?Та як же земля носить таке, як ти?
В дописі матері чітко написано "Ірпінь". І чітко написано, що вона дякує за рятування саме ПОРОШЕНКОВІ. Більш того, в тому дописі на ФБ є навіть фото звідти: якщо не помиляюся, праворуч від Пороха стоїть саме мати Да Вінчі. Але рашистка-електричка сміє звинувачувати її у брехні.![]()
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ой. Обострение пипо-суринамского синдрома вижу я. Биполярного и не только. Есть и реактивный психоз, и приступ шизофрении во всей красе. Давно не было такого.
Неужели и вправду будут выборы? Или с чего их так наоохлобыстило?
Ще одна рашистка.
Сказала курка, яка спочатку бреше, що їй НЕМАЄ РІЗНИЦІ, хто і як допомагає армії, і одразу ж СЕРЕ у бік найбільших волонтерів країни.Непонятно только зачем говоря спасибо одному,плевать в военных,те автобусы сопровождавших...
То ЇЇ сторінка на ФБ! То ЇЇ допис! Це ти ЇЇ зараз обізвала підором!Яка ж ти гнида!
Але все в житті повертається бумерангом - і рано чи пізно до тебе повернеться це твоє лайно. В десятикратному розмірі.
Заскрініла твій гній. Щоб після того, як це твоє лайно почистять, ти, як це вже колись було, не почала знову брехати, що ти не ображала близьких загиблого військового, і що я начебто брешу, звинувачуючи тебе в цьому.
Боже, яка вона хвора!
Це нормально для фанатів руZZкага міра. Якими і є драна курка та іржава електричка. Головне потім - особливо голосно і показушно лити сльози та заламувати руки над черговим прильотом або над кількістю загиблих.
Воно в них не перше і не останнє, шановна Маргрет. Звикайте.Это дно...
А хіба є різниця, кого саме з родичів загиблого героя обісрала електричка? Якщо сестру, то її лайно менше смердить? Вона колись так само обісрала нашу форумчанку, чий брат загинув на фронті, - те її лайно і досі смердить.![]()
Та невже ця рашистська електричка вперше написала ПРАВДУ про себе???Я в шоці! Чи це хтось зламав її акаунт?
Ославить - разг. распространить дурную молву, славу; опозорить; предосудительные сведения или ложные слухи, сплетни
Електричка так відчайдушно намагалася обісрати Xenka Hurniak, Маргрет і Пороха, що навіть не помітила, як саму себе здала і обісрала.
ППКС
"Вынипанимаете: этадругое!"(с)
да, это железный аргумент, медицина тут уже бессильна..А хіба є різниця..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
http://surl.li/lnimf
нормальна ксенія, шо вам не наравицця
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
потому что это хайп на крови. Заради прославления какого-то дерьмового политического лидера. Прославительницы очень стараются, мешает лишь несвоевременное принятие таблеток.
Мама Да Винчи в некотором роде пожилая. Живет в ЗУ. Мама вряд ли вообще может знать глубокие подробности про Ирпень, тем более писать о ней в соц.сетях.
Кто эта женщина на фото я не знаю, но точно не мама.
ну вот мама Да Винчи, Оксана Коцюбайло
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
П...ць! В своїх потугах в черговий раз без приводу обісрати Пороха до неї навіть не дійшло, що в своєму дописі автор вітає Порошенка з Днем народження! Який в нього саме СЬОГОДНІ.
Самокритично.
Вище написали, що це, можливо, його сестра. Але для тебе, як видно, теж МАЄ значення, кого саме обісрала електричка: якщо маму - це погано, а якщо сестру, то можна?
Згодна: електричку хіба що у пеклі вилікують.
Рашистська гнида.Та то нічого: коли до тебе бумерангом повернеться все твоє лайно, ми теж тебе обсирати будемо.
Сподіваюся ті, в кого Є розум, сьогодні назавжди впевнилися, що без жодного доказу звинувачувати у брехні людину, яка пережила те пекло в Ірпіні, може лише нелюдь, яка НЕНАВИДИТЬ Україну та українців!![]()
ну все началось с утверждения, что то было сообщение именно от мамы,Вище написали, що це, можливо, його сестра.
потом уже не от мамы,
потом - а какая разница,
а если то и не сестра совсем, а любовница шоколадного?
и вы тут мамой Да Винчи обзываете какую-то любовницу,
так кто кого оскорбляет..?
десь так. Не так гарно вона вигляда(, бо пережила горе.
Вона не жила у Ірпені... І навряд чмокалася с порошенкою.
Усі ці говна, що тягають ім'я любого загиблого, а також ім'я його матері, дружини, дітей - це тварі, яким горіти у пеклі. Проплачені гніди.
Ховали Да Винчі, прийшли усі превеликі. І през у тому числі. К іншим загиблим чому не прийшли?
Хайп, піар тощо на крові відомої людини.
Один на похорон прийшов, інший в десна в Ірпені цілувався((.Тьфу.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 27.09.2023 о 00:16
Вот Да Винчи с семьей, с сестрами
![]()
без аліни арутюнівни нещітова знімка
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Пля, та яка різниця??? Головне те, що рашистська електричка в черговий раз БЕЗ приводу обісрала людину!Потім вона буде брехати, що цього не було і що я брешу, стверджуючи це.
а если то и не сестра совсем, а любовница шоколадного?Звернися до психіатра.
Проплачені гниди та тварі - це всілякі електрички, які сміють вивалювати тони лайна на людей, які ПЕРЕЖИЛИ ПЕКЛО!!!Але, повторюся, тобі, рашистка смердюча, це так не минеться: рано чи пізно ти переживеш ще більше пекло.
Це ти свого зеленого ідола питаєш? Так його тут немає. Зателефонуй йому в ОП. Або хоча б ФБ напиши - може, відповість.Ховали Да Винчі, прийшли усі превеликі. І през у тому числі. К іншим загиблим чому не прийшли?
Як же ж тебе земля носить?Один на похорон прийшов, інший в десна в Ірпені цілувався((.Тьфу.Та щоб тебе розірвало через те лайно, яким ти вже завалила те пекло в Ірпіні!
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks