| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Вроде пишут шо крякнул
помоему он ревнует
![]()
Дуда с Зе посрались(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ви здивовані? Я ні. Точніше, я здивована, але не цьому факту, а тому, що це сталося лише зараз. І це лише початок - далі буде гірше. Дякувати за це треба тим, хто в 19-му році голосував під гаслами "хотьпаржом", "лішбинєпорах", "хуженєбудєт", "каждаякухаркаможетрулітьгасударством" тощо.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
О! Воронье раскаркалось.
Шизоидной похер,что наше зерно надо вывозить,иначе аграрии на будущий урожай нифига засевать не будут.
Главное плюнуть в того,кто добивается,чтоб это зерно ( и не только) было продано,и проблемы логистики не добили наш аграрный сектор.
Я теж. Я дуже люблю Польщу. Мені дуже подобається Дуда. Поляки наші найкращі друзі, вони допомагають нам чи не найбільше інших європейських країн, вони підтримують нас на міжнародних політичних майданчиках. І я ненавиджу всю цю шоблу, яка РУЙНУЄ все, до чого доторкнеться!
Пішла нах, курка драна!Я і не сумнівалася, що ти і цього разу до блиску вилижеш залені дупи!
Тільки така рашистка, як ти, замість того, щоб ЗАСУДИТИ своїх ідолів за те, що не лише допустили цей зерновий скандал, а ще й НЕ ПОКАРАЛИ тих, хто в ньому замішані, знов почнеш ВИПРАВДОВУВАТИ їх, приписуючі неіснуючі гріхи тим, хто їх таки ЗАСУДЖУЄ.
Коли ж тебе вже, нарешті, розірве від ненависті до України?
Ніхто не заважав нам вивозити зерно. І Польща не заважала нам возити його транзитом своєю територією. Не заважала до тих пір, доки самі-знаєте-хто не вирішили на цьому нажитися.Чхати їм на країну, на політичні відносини з іншими країнами, - аби тільки свої кишені набити.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 20.09.2023 о 01:28
"Ондабіваіццашопзєрновивєзлі"...Так "дабіваіцца", що навіть повністю скасована зустріч!
Впевнена на всі сто, що він знову ВИМАГАВ і ПОГРОЖУВАВ, а не домовлявся! Він завжди так себе поводить, бо бидлу це ПОДОБАЄТЬСЯ.
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks