| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну можливо в вас в Швеції воно так й є. В Україні зазвичай так не є. Навіть в новобудовах. В нас тут недавно в двох новобудовах стояки вгоріли нах.... Писати що то за новобудови я тут не буду, щоб не робити їм "рекламу", але то є факт. Спочатку я думав, що то забудовника налажали. А коли почитав тут Йожа, то подумав, що не факт.... а тепер уяви, що такого хитрожопого спіймають й його хитрожопість задокументують.....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
От законов физики, от здравого смысла. Много от чего. То ты Перекличку не читал пару месяцев назад
Там, скорее всего, после японцев столько ручонок побывало... Зато дешево.
Впрочем, электрички и сами по себе порой возгораются, без теорий заговора. Как и ДВС авто.
Там є два варіанта. Ну з заводу. Стоковий зарядка 3 кВт. Що взагалі безпечно але не в всіх й не завжди. Ну й можна купити на 8 кВт. Що вже не так просто. Це вже потрібно зробити ревізію своєї провдки обов'язково, а ще краще зробити окрему розетку прямо від вводу.... Ну а що там можуть намудрити кулібіни з тією зарядкою, тут навіть самі кулібіни не зовсім розумііють...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks