| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І всі вони тепер будуть всі ці 4 роки не на перемогу працювати і не країну відбудовувати, а вчити англійську. І бюджетні кошти будуть витрачатися не на розробку та випуск власного озброєння (перш за все - дронів-камікадзе та далекобійних ракет), а на оплату курсів з англійської.Головне, що бидло в захваті. При чому, не від самого закону і навіть не від того, що країна буде вільно володіти англійською мовою, а виключно від того, що ПОРОХОБОТИ ПРОТЕСТУЮТЬ.
І правильно. Нащо нам лікарі? А тим більше з великим досвідом. Треба змусити всіх їх звільнитися нахрін або піти на пенсію, - від цього у бидло-стада ще більший оргазм станеться.я бы сделал 0,8 зарплаты за не сданый всем кто на бюджете)))
Звісно! Не думаєте же Ви, що вони раптом почали ОПІКУВАТИСЯ долею країни?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Это помогает выучить язык, что здесь непонятного
А зараз тобі соромно за Україну? Як цікаво! А я ось ПИШАЮСЯ нею. Який ти тоді українець?
Саме про це і мова - про ПРИХОВАНИЙ сенс цього закону. Шкода, що зебидло-стадо цього не розуміє.
ППКС
"Ні, синку, це фантастика!"(с)Да, есть шанс, что или ОП мозги включит и таки уберет херню
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я пропоную іти далі.
щоб розвивалось населення а не оце все.
пишіть:
заборонити свободний обіг їжі.
їжу продавати лише після проходженення невеличкого тесту на рівень володоіння англійською.
хто не пройшов, йде вчитись.
ну як? корисно, еге ж?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Раз уж тут о дубляже. Прочла, что нетфликс теперь всё-всё дает с украинской озвучкой. Правда?
Я как-то разговаривала с молодым парнем из одной из самых бедных и проблемных стран мира. Он, естественно, знает свой язык, знает украинский, а дальше английскую классику читал по-английски, французскую - по-французски, знает еще испанский и еще какоё-то европейский
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks