Что куда надо грузить в кинотеатре? Можно точнее формулировать?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Что куда надо грузить в кинотеатре? Можно точнее формулировать?
из всех искусств для нас важнейшим является![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
вы написали что "Для дітей дошкільного віку завантажте Muzzy (без субтитрів) і не задавайте безглуздих запитань
"
напишите подроблее как это решает проблему субтитров в кино (препологаем что все фильмы/мультфильмы идут на аглийском, а ребенок еще не знает английского на таком уровне,) для детей дошкольного возраста?
Ти за "нас" не ховайся. Кажи за себе. Як потреба стане, за пару років не тільки українською, японською забалакаєш. Чи в студентів з Ю. С. Азії або Африки, що за рік підготовчого відділення здатні навчатися у наших вишах, щелепи якісь особливі? Хто тобі дохтур, що привели невігласа до влади, а він вирішує питання ставлячи візок поперед коника? То не на мене свій праведний гнів обрушуй, а доводь сонцесяйному и К, що він не правий.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
А з цим ніхто і не сперечається. Але НЕ ЗА ЧОТИРИ РОКИ!!! Пля, в країні війна, на голову летять ракети, катастрофа після теракту на Каховській ГЕС, з кожним днем підвищується ризик теракту на ЗАЕС, сотні тисяч загиблих, мільйони біженців, а Ви, пля, пропонуєте плюнути на це все і всій країні зануритися у вивчення англійської мови, щоб фільми дивитися???
ППКС Готова побитися о заклад: знов десь мільярди лопатою гребуть в свої кишені.
У жирного Жеки харя трісне від натуги згадати бодай одне англійське слово.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Якщо навіть такі, як Ви, не розуміють ЗЛОЧИННІСТЬ цього закону, то все ще гірше, ніж я думала.
Я не володію англійською мовою - за все життя вона мені жодного разу не знадобилася настільки сильно, щоб я почала її вивчати. І я НЕ БУДУ її вивчати заради перегляду фільмів, навіть якщо мені за це добре заплатять, - в мене вистачає БІЛЬШ ВАЖЛИВИХ справ, на які я витрачаю купу часу.
Всюди пишуть, що, наче, українською. Пошукала роліки на Ютубі: як і думала, виявилося БРЕХНЕЮ (дивно, так?). Як і раніше, більшість їх номерів КАЦАПСЬКОЮ мовою. Тільки тепер вони це ВИПРАВДОВУЮТЬ:
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
никакое обучение с мультиков не начинают, что-бы смотреть мультики без субтитров(их ребенок читать не может) в 5 лет, теже стихии что идут в кинотеатре нужен b2, этого у массового ребенка в 5 лет и близко нет, и без регулярного общения с малого возраста не появится, а кто это будет делать? родители которые сами английского не знают, или воспитатели в саду, которые тоже не знают английский на нужном уровне? у нас не 20 лет, а 3 с половиной года
Чем полчаса переливать из пустого в порожнее, уже посмотрели бы рекомендуемый мультик и обнаружили, что понимаете английский))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks