| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
мовний омбудсмен опротестував цей крок і тепер йдеться про те, аби переопрацювати ті списки. так я зрозуміла з марафонного радіо, -- щось воно там бубоніло ))
там же не тільки Запоріжжя. Там багато притомних топонімів. Типу "Селище Перемога" -- кого воно дратує? ))
Я 2 області прочитала, ледве вижила![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Там ще багато красних.
Красна Поляна, Красний Луг, Красна Балка тощо.
Красний - це красивий українською, так?
І ще є Зоря. Багато де є такі назви. Зоря це ж небо та сонце на світанку? Але ж...(
Им не до переименований . Вот совсем.
.
Востаннє редагував Мафальда: 01.07.2023 о 00:45 Причина: я слишком много знал
Я, нажаль, про Краснощокове не знаю. Не чула.
Але бачила сьогодні по утюгу голову тієї державної коміссії. Ця голова, до того ж, і розмовляла. Ротом.
Сумно.
Навіть страшно. Жахливо,майже.
Чекаю на утро, там лагідного адекватного Авраменка покажуть.
А ще є н.п. Лубянка...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks