| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Очень креативная у нас власть во время войны... Какую национальную идею нам предложат на следующей неделе?
Надо просто перестать офигевать))
Востаннє редагував Манула: 30.06.2023 о 23:09
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
до IELTS ви самі прив'язали чи не так? то ж питання не до мене.
я приятелюю з Світланою Вовк, яка судилась з шкарлетом через переслідування за популяризацію теми його плагіату, -- вона активістка антиплагіатного руху і її колегу, на прізвище Єгорова ЄГОРЧЕНКО да вибачить вона мене ))) . В тій інфобульбашці, -- яка утворюється їх акаунтами в соцмережах, і читала. яскраво пам'ятаю, бо вони доводили що жодна інтелектуальна діяльність неможлива без знання математики.
Апд. ну так, стратила з прізвищем )
Востаннє редагував Мафальда: 30.06.2023 о 23:37
А про перейменування Запоріжжя всі вже забули?
Місто Запоріжжя перейменовувати - не будуть.
Нацкомісія змінила своє рішення. Запоріжжя залишається Запоріжжям (с.)
в многих да. Поразительно. Даже в Грузии. Я не могу пока врубиться, как же им удалось в формате программы. Я грузинский не знаю и не могу в школьной проге разобраться. Но уже много лет так, молодь 1987++ вся англоязычная.
У нас нет, нет и не предвидится.
Это данность, увы.
Можно изменить. Наверное. Но я пока не вижу перспектив. Ни в программе, ни в педагогах школьных.
Это здорово. Но это не про школу, не про всех. О чём я и писала выше.Недавно так получилось, что делала уроки с практически незнакомым третьеклассником - математику, английский и аналог природоведения (не помню точно название предмета). Ну, на природоведении я пас, там такие вопросы))) Там ему мама помогла. А вот английский меня просто восхитил: задания в точности копируют экзамен на уровень владения английским, только соответствуют уровню третьего класса
А так не должно быть.
Ірина Єгорченко
старший науковий співробітник Інституту математики НАН України, кандидат фізико-математичних наук
ПРОВАЛ НА ЗНО З МАТЕМАТИКИ: ЩО ПІШЛО НЕ ТАК У ШКОЛІ І ЯК ВРЯТУВАТИ СИТУАЦІЮ
https://zn.ua/ukr/EDUCATION/proval-n...mnQcv-MC4f6gkQ
.
Востаннє редагував Мафальда: 30.06.2023 о 23:30 Причина: .
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks