дотепний психзахист
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дотепний психзахист
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хтодомовлявся з Лукашенком за вагнерівців ще до того як це стало мейнстрімом
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А ось це в саме яблучко!Власне, я про це багато разів казала. І безпідставне звинувачення мене в тому, що я начебто можу вбити дитину, яке колись висрала ця "людина", яскравий доказ цього.
Не заважайте "людині" жалітися на поганий інет. Давайте краще радіти, що в Дніпрі з інетом все гаразд. Тому ті, хто звідси не тікали, знаходять в ньому все, що забажають.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Парафіяни УПЦ МП кричали "ганьба" родині загиблого Героя після панахиди ПЦУ на Хмельниччині. Відео
До речі, а як там справи з боротьбою з кремлівською церквою? Пам'ятаю, зестадо тут оргазмувало від того, що найвеличніший нарешті почав начебто знищувати цей філіал ФСБ, і не забували жбурляти тони лайна в Пороха за те, що він цим начебто не займався. Так що там з цією зеленою боротьбою? Завершена? Чи відосіки зняли, рейтинг собі підняли, лапші на вуха зевівців навішали - і досить?Олександр Гром
Це якийсь сюр…
В Красилові (Хмельницька область) прихожани РПЦ кричали "ганьба!" військовим і родичам загиблого Героя, які виходили з храму після панахиди за загиблим, яку проводила ПЦУ.![]()
відосики зняли - значить все. "хyяк хyяк і в продакшн", -- як кажуть у нас в шоу-бізнесі
А як же "шоу повинно тривати"? Чи це не по-зеленому?
по-зеленому. нове кіно на нову тему![]()
не все сразу ,оставьте что то для выборов...и к слову ,как там нашему бургомистру изжога не мучает от МП в ввереном ему городе? или свечные откаты важнее
Востаннє редагував 1234A: 25.06.2023 о 18:15
питайте у нього, чи вас забанили?
спросить можно когда получишь ответ, а не порцию хамства...опять же памятник создателю карательных войск ссср до сих пор поганит красивейшую набережную города, в отличии памятников обоим пушкиным - наверное какие то детские травмы у бургомистра связаные с 2 августа, страшно трогать
Ну так защитники ж наверно выходцы из нашего региона. А пушкин тут вобще каким боком ? И нах он вобще нужен у нас ?
так ви звертайтесь в органи самоврядування. якщо вас це дійсно хвилює
а не просто хочеться позіркуватитм в інтернеті
Дядю Васю...
ви не місцевий, певно![]()
Я би пропонувала спочатку прочитати присвяту на тому пам'ятнику
а потім псувати повітря.
там їх 2 пам'ятники - дяді Васі Маргєлову як нашому землякові і т.зв. "афганцям".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks