| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
я думал в Днепре больше айтишников
На Дніпропетровщині — 373 мільйонери
Мешканці Дніпропетровщини задекларували майже 13 млрд грн доходів. З них мільйонери задекларували майже 12 млрд гривень. Дохід понад 1 млн грн задекларували 373 громадянина
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
эм, ну там вроде про декларируемый. ЗП то не декларируется в Украине. И с фопа тоже. Но да, выглядит так себе
от ви тролінасправді все дуже просто, то мені провайдер те нарішав безкоштовно (замануха така чи що, щоб я надалі почав кашляти їм за те), я сам те не купував
)) воно ж копійки стоїть, щоб ото ще дрочити з тим на місяці. кажу ж сайт давно не працює, так зберігаю домен і хостинг з файлами, щоб продати те пізніше, як те я раніше зроби з кульками - продав сайт, обладнання, базу клієнтів, постачальників - як бізнес в цілому. але ж вам все пояснювати треба
))
ЗИ: якщо треба можу пошукати пруф в кабінеті провайдера, що то безкоштовно дали, треба?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks