И на газу нибось исчо
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
Прадик хоть и актуален но это уже уходящая машина эпохи.. увы моральная усталость и усталость металла дает о себе знать.. А новые конечно уже не внушают доверия.
Готуйте свої авто із сумнівними минулим, у них зʼявився шанс отримати нового власника цілком легально, бо...
"Уже у вересні з Мінцифрою плануємо весь процес купівлі-продажу автомобілів перевести в цифровий варіант - в "Дію". Потрібні будуть тільки продавець-покупець і два смартфони у них. Ліквідуємо обов'язкову технічну експертизу - людям не потрібно буде стояти в чергах, давати можливі хабарі - технічна експертиза залишиться тільки при першій реєстрації автомобіля і за бажанням покупця автомобіля, який захоче перевірити технічний стан авто", - розповів Міністр внутрішніх справ України Клименко
Ну наконец-то.
Я помню, как тут мне доказывали, что такое работать не может, нужно 100500 экспертов и т.д., иначе не взлетит.
Это ж где такая наивность берется. Особенно с учётом того, что сейчас расцвет битков-четвертей.
Куча народа покупает авто по доверенности "по техпасопорту" и в ус не дует...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
я слышал, что в Украине самый большой выбор новых БНВ. Для таких вот "придир" .
А без шуток - тебе зачем ? рынок глубоко уставших тазиков действительно лучше упростить. Ко всему прочему, я думаю что "кивая на загнивающий запад" еще закрутят гайки в ответственности за скрученный пробег и т.п.
Shit or get off the pot!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks