| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
У меня родственники по маминой и папиной были в каких-то архивах, а там оказалось такое...
Минимум 4 национальности, и возможно это не все.
.
Я же говорю.
Курица встала место пропало.
Это так работает. ))
Если человек говорит на канадском, живет в Канаде, работает на канадскую компанию, получает канадские деньги, лечится в канадских заведениях, тусит с другими канадцами в 95 процентах случаев, голосует за канадское правительство. Кто он, ответ один.
Пушо за вами цікаво спостерігати
Ви завжди писали, як ви хочете жити в Європі, а саме Австрія чи Німеччина, готовуласися на пмп всі років 10 що на форумі, маєте чоловіка австрійця, який не говорить українською чи російською, при цьому ви не знаєте німецької. В Україні ви народилися, вивчалися, заробляли гроші, але прийшла війна. Ви виїхали і тепер поливаєте брудом країну.
Формально, канадец. Если формального признания вам достаточно, то могу согласиться, хотя изначально о другом говорила и другое подразумевала. Формально и я буду австрийкой, ладно уж. Куплю диндрл по случаю получения паспорта даже
Кстати, канадский английский от американского английского отличается?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks