| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Яку правду ведете мову?!
Буття визначає свідомість - оце классика.
Так, батьки можуть не дати дитині забути хто він і звідки його коріння, не забувати мову країни, де народилися. Але родина живе не в вакуумі, тому, щоб не почуватися вигнацем у іншій краіні, тре дотримуватися законів та звичаів цієї країни. Але все позається в поріняні. Тому, вважаю, важливим мати цю можливість саме з раннього віку.
Востаннє редагував margret: 29.03.2023 о 10:48
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Шото за окном не торт. С вечера попер снег и минус2. Де мои лыжи.![]()
изучайте, если делать больше нехрен))
https://ao-tera.com/ru/technology/ca...ative-humidity
У кого в квартире сухо - ставьте аквариум. У кого влажно - не ставьте.
Про влажность я знаю лучше всех )))))
У меня в кабинетах психрометрические гигрометры.
Так вот. При жаре 25 градусов, при якобы духоте, две батареи хорошо теплые, влажность все равно высокая. Не менее 70 всегда.
Никак она не ощущается.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Где вы находите эти 27%. Пошел глянул. 51%. Нормальная дорогая немецкая метеостанция. Еще "теплая ламповая" в смысле со стрелками и не электронная..
ЗЫ аквариума нету. Цветов домашних много. По моим меркам так даже очень много.... ну то такэ...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
При открывании окон могут быть нюансы. Например, белье быстро высушится, если есть ветер, а влажность может оставаться такой же
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks