| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Есть мнение...что композитор не Сольери и не Сальери. Композитор Салиери. https://allfamous.org/ru/people/anto...-17500818.html
Картографист!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Четвёртого разряда?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Можна цитату, де і хто таке стверджував?Про інших розписуватися не буду, а особисто я завжди казала лише одне: у 2014-18 рр. РЕФОРМУВАЛИ АРМІЮ. Крапка. Я знати не знаю, що саме і в які саме роки відбувалося. І власне ось з цим:
я повністю згода. І це один з тих пунктів, через які я готова матом крити Пороха.не було популяризації військової служби через відповідні культурно-мистецькі продукти. Ну, зняли фільм «Кіборги». А де масштабна інформаційна підтримка, де ЗСУ — основа і міць національного спротиву?"Бо він пішов на поводу у бидло-стада, яке на той час СТОМИЛОСЯ від війни і бажало лише розважатися.
Він вважав, що, зануривши це стадо у теплу ванну, він зробить краще. Помилився і поплатився за це. І країна теж поплатилася, обравши клоуна у цій теплій ванні.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А патронний завод він повинен був на СВОЇ кошти будувати?
До речі, як там зараз справи з патронним заводом? Скільки патронів він встиг виготовити до 24.02.2022?
«слепой траст», впоследствии оказалось, что это — оффшор.Боже, яка ахінея!
Ну, так, виключно "корона" винна. Інших причин немає, ага.![]()
Ггг
Бабло побеждает Х***ло )
⚡️В Венгрии окончательно одобрили вступление Финляндии в НАТО
ух ты, какой эмоциональный высер,
жаль, что я не психиатр, можно было бы гуляючи по форуму дисер защитить))).
количество смайликов за гранью логики и здравого смысла))).
Чия б корова мичала, а твоя мочала б!
Оце шедевр "грамотності", я вважаю:
Виявляється, займенник "йому" в "грамотній" реальності Гальки - це ЗВЕРНЕННЯ, тому його ТРЕБА виділяти комами.Жесть! І після цього ти ще смієш відкривати свою ротяку на помилки інших?
Від дзеркала відійди.Дейнерис, хоть и Ебнутая
Боже, який ідіот!
"Вынипанимаете: этадругое!"(с)
А ще у 2014-18 рр. знімалися фільми "Кралвралу": всього зняли 11 фільмів та серіалів. Після чого ПРОДАЛИ права на їх показ ВОРОГУ. І ПРОДОВЖУВАЛИ продавати вже ПІСЛЯ виборів.
А хто ти така, щоб вказувати ГРОМАДЯНАМ України, де і що їм писати?Шуруй в свою паРашу і там накази роздавай, рашоголова!
Він не за Зю, а проти По.
Ну не на мои же. Только через Косюка списывалось с бюджета 15 ярдов гривень в год. А таких Косюков было с десяток.
Мадам - если вы не везли изза границы в трусах кровнозаработанные грОши домой, то и не истерИте так. Да - гастрики два года подряд привозили в страну еще по годовому бюджету. В валюте. С таких яиц и попер ВВП в 18ом году. А вот Зеле не подфартило. "Корона" именно помешала. Да.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks