Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2150 з 2284 ПершаПерша ... 115016502050210021402141214221432144214521462147214821492150215121522153215421552156215721582159216022002250 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 42 981 по 43 000.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    тогда бесполезная хрень это... жирдяем не делает, нафиг не нужна)))
    ну как сказать..

один лишь ChatGPT 4 убивает многие профессии,
    по последним данным только в США, эта нейронка лишила работы уже более 1 млн. человек
    о, а сколько их уже есть, и сколько откроется в ближайшем будущем,
    наверное скоро будет актуальным девиз: если тебя нет в нейросети - то тебя вообще нет..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 459

Типово

Да,знаю,я Электра , что образование хорошо только как + к человечности. Но никак не вместо.
    Сейчас уже полегче с персоналом.. а в прошлом году ,знаю девочек ( местным интеллектуалкам до них как до луны) ночью после работы( основной) сиделками волонтерили. И судно выносили и обмывали/ подмывали... И с утра шли на работу - руководить.
    А люди,которые в Зелёном Гае приют для животных и ферму открыли . Если не ошибаюсь ,до того были городскими жителями. А сейчас спасают животных. Да очень много среди нас таких людей. Нормальных.
    Люди роблять це за покликом серця. Просто тому,що воно і них є.
    Востаннє редагував Антуриум: 21.03.2023 о 01:34

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Рикошет Переглянути допис
    Как-как царя звали?
    Пореготав з описки? Памперс змінити не забудь.
    Цитата Допис від dimon2005 Переглянути допис
    Да пожалуйста.
    https://mala.storinka.org/%D1%81%D0%...%B7%D0%B2.html
    Открывается?))
    Відкрилося. У мене лише одне питання до Вас: Вам не соромно? Ви аж зі штанів вистрибуєте, намагаючись відбілити курку, яка реально НЕ ЗНАЄ, хто такий Авгій, що таке "Авгієві стайні", ніколи не читала міф тощо. І це НЕ ЄДИНА її безграмотність: ще вона не знає, хто такий Олег Скрипка, впевнена, що всі вже забули Майкла Джексона... А ще в її Україні є Василівська область, а "Байрактари" створила та виготовила не Туреччина, а Україна, а потім продала їх схеми Туреччині. І це лише перше, що швидко згадується, а було набагато більше. Ще раз повторюю: НАСТІЛЬКИ тупої та безграмотної людини, як вона, більше немає на форумі. А Ви вже другий день поспіль навіщось намагаєтеся її відбілити, годинами риєте інтернет в пошуках ПООДИНОКИХ сайтів, які б ПІДТВЕДИЛИ Вашу (і її) теорію, при тому, що ТИСЯЧІ найпопулярніших сайтів її СПРОСТОВУЮТЬ. І так стараєтеся, що вже себе самого обплювали та дійшли до абсурда. Ну, надали Ви мені зараз цей сайт. І що? Ви не бачите абсурду? Грецькою мовою ім'я "Авгій" пишеться "Αυγείας". Читається "Авгіас". Не вірите - забийте в Гугл-перекладач, там є озвучка слів. Тобто ніякої літери "е/є" там НЕМАЄ. Ті, хто її вставляє в це ім'я замість літери "і", БЕЗГРАМОТНІ. Ви з їх числа? Ну, так би й сказали.
    Про те, що у Вас ГРЕЦЬКЕ ім'я "Авгій" є синонімом імені "Авгєй", яке в свою чергу є синонімом ЄВРЕЙСЬКОГО імені "Авдєй" (а значить, ГРЕЦЬКЕ ім'я "Авгій" є синонімом ЄВРЕЙСЬКОГО імені "Авдєй", що є АБСУРДОМ), я вже декілька разів писала, але, як бачу, до вас не доходить. Продовжуйте виставляти себе посміховиськом - це у Вас добре виходить.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Дуже багато людей щодня прибирають лайно... І це нормально.
    Так, це нормально. І проти ЦИХ людей я нічого не маю. Я пишу виключно про ТЕБЕ. Ти його прибираєш лише через те, що на ІНТЕЛЕКТУАЛЬНУ працю ти не здатна. Насолоджуйся!
    Та є й такі,хто не має потреби піклуватися навіть про своїх власних дітей.
    Згодна. Тому залишають їх в місті, на яке постійно летять балістичні ракети, замість того, щоб відправити їх у БЕЗПЕЧНЕ місце, і ще й ПИШАЮТЬСЯ тим, що не убезпечили їх! Які молодці!
    З огляду на це виникає питання - чому тебе так турбує хто і за ким прибирає лайно?
    "Повторюю для двічі довбаків"(с): мені начхати на інших - мені важливо лише те, що його прибираєш ТИ.
    Чи не краще б тобі вже сьогодні турбуватися хто прибиратиме його за тобою,якщо настане така потреба.
    А тобі яке діло до цього? Про мене є, кому піклуватися в майбутньому. Ти краще за себе подумай: курки тобі склянку води не піднесуть.
    Як кажуть- до когось розум приходить з віком.
    Шкода, що не до тебе.
    Там мій т9 чомусь написав всесвіт окремо. Та може й ще є якісь помилки...
    І це не дивно: яка хазяйка - такий і Т9 в неї. Мій Т9 нічого такого не витворяє. Живи тепер з цим.

Дописів
    56 459

Типово

Мдя ..
    Вот уж точно где не в коня корм.)
    Ну,что ж поделать.) Если твои фантазии- это единственный способ для тебя не ощущать себя полным дерьмом,то фантазируй на здоровье.)
    Востаннє редагував Антуриум: 21.03.2023 о 02:06

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    залишилось прочитати оцінку вмісту чужих кравчучок. від рідковлазячих.
    "Вынипанимаете: этадругое!"(с) "Эти кравчучки - кого надо кравчучки!"(майже (с))
    Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    "ГУР: Вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищив російські крилаті ракети “Калибр НК” під час їхнього транспортування залізницею."
    А вот это просто супер, если таки да. Пусть не останавливаются.
    Нічого собі! Оце так шикарна новина!! Наші просто дива якісь витворяють! Дай їм всім Бог здоров'я!
    От цікаво, а винести судно з під нашого пораненого бійця, це в її хворій голові теж огидно і соромно?
    Це наскільки ж хворою на голову треба бути, щоб порівняти українського ГЕРОЯ з куркою? Хоча чому я дивуюся? Після того, як ти цих самих Героїв НЕОДНОРАЗОВО завалювала лайном, від тебе чого завгодно можна очікувати.
    Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Бабуля моя угнана была немцами в Австрию. Была в лагере. Работала в госпитале. Санитаркой, ясен пень
    Ще одна, в якої "людина" і "курка" - це синоніми. Зестадо - і цим все сказано.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Да,знаю,я Электра , что образование хорошо только как + к человечности. Но никак не вместо.
    Найстрашніше, коли, як у тебе, ні того, ні іншого.
    Если твои фантазии- это единственный способ для тебя не ощущать себя полным дерьмом,то фантазируй на здоровье.)
    У мене НЕМАЄ ПРИВОДУ так себе відчувати. А ось в тебе їх мільйон. Але ти чомусь відчуваєш себе ГЕРОЇНЕЮ: обісрала військового, який лежить без ніг в реанімації, - героїня; обісрала волонтершу Анжелінн - героїня; обісрала Возара - героїня; обісрала мою родину, яку ти навіть в очі не бачила, - героїня; обісрала Станка та Юрія - героїня; обісрала Пороха за його волонтерство - героїня; обісрала привезені ним "Спартани", які врятували вже не один десяток життів наших військових, - героїня... Список можу продовжувати довго. Чим більше лайна БЕЗ приводу ти вивертаєш на інших - тим більшою героїнею ти себе відчуваєш. І водночас НЕНАВИДИШ тих, хто ПОВАЖАЄ всіх тих, кого ти ображаєш.

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    ... Олег Скрипка.. .
    о, 4 концерти під Бахмутом дав

Spoiler Spoiler: як каже ТСН, гламур не для дур  
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    29 041

Типово

Электра, спасибо. Ото все передается по наследству и все другое тоже передается

Дописів
    8 505

Типово

я вся такая, блін, такая растакая... (с))

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    я вся такая, блін, такая растакая... (с))
    у біленькому пальті? ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    у біленькому пальті? ))
    да... стаю))

Дописів
    1 403

Типово

Пореготав з описки? Памперс змінити не забудь.
    Это не описка. Это твое знание предмета. Так старалась ткнуть других харей в лужу, шо сама тудой и макнулась.
    ПиСи. Будь проще. И добрее. Тебеж еще рожать.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Это не описка. Это твое знание предмета. Так старалась ткнуть других харей в лужу, шо сама тудой и макнулась.
    Убоге, почитай ВСЮ переписку. Починаючи з 4.11.2022, коли курка вперше обісралася з цими стайнями. За цей час я вже разів 30 називала ВІРНУ назву - Авгієві - і майже стільки ж разів пояснювала, хто такий Авгій. За фахом я мистецтвознавець, я ці міфі напам'ять знаю і сто разів дітям на уроках розповідала. Тому свій висер засунь собі в рота!

Дописів
    1 403

Типово

Убоге, почитай ВСЮ переписку. Починаючи з 4.11.2022, коли курка вперше обісралася з цими стайнями. За цей час я вже разів 30 називала ВІРНУ назву - Авгієві - і майже стільки ж разів пояснювала, хто такий Авгій. За фахом я мистецтвознавець, я ці міфі напам'ять знаю і сто разів дітям на уроках розповідала. Тому свій висер засунь собі в рота!
    Бедные дети. Отакое у них училкой работает.
    Онегдод вспомнился...
    -Алло, это прачечная?
    -фуячечная. это министерство культуры.

Дописів
    1 403

Типово

Мадам - а міфі, єто что? Ато я не в кугсе.

Дописів
    84 383

Типово таки ж да

...
    -Алло, это прачечная?
    -фуячечная. это министерство культуры.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Вчора згадували свята різні. Отже, ще одне: Остара. Сьогодні, а формально з 20 на 21-е.

"Остара – весняне свято Колеса року, середина весни, свято рівноваги, коли день за тривалістю дорівнює ночі, припадає на весняне рівнодення. Остара чи Еостра згідно з реконструкціями міфологів, давньонімецьке божество, ймовірно пов'язане з приходом весни та пробудженням природи. ............ Часто стверджується, що звичай фарбувати яйця на Великдень має язичницьке походження та пов'язаний із культом Остари. З Еострою пов'язується і образ великоднього зайця."
    https://tsn.ua/astrologiya/yazichnic...a-1948264.html

і детальніше:
    " Остару можно смело назвать одним из главных Женских праздников, даже более популярным, чем 8 марта, ведь в этот день чествовались Афродита, Астарта, Деметра, Хатор, Иштар, Кали, Остара (Эостре), Фрейя, Леля. Все они — символ свободы, плодородной силы, когда ощущение жизни порождает надежду."
    https://kievvlast.com.ua/mindterritory
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 383

Типово

Кали - красотка

Spoiler Spoiler: будь как Кали, если можешь, конечно  

Дописів
    70 823

Типово

Ахахаха.

Прочла чувствовались....начала прислушиваться к организму, где там в нем моя Афродита фон тиз....перечитала
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Сторінка 2150 з 2284 ПершаПерша ... 115016502050210021402141214221432144214521462147214821492150215121522153215421552156215721582159216022002250 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті