Азнаури подействовало
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Азнаури подействовало
так его периодически банят, а он усы сбреет и тут)))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Йожик ?
по обсуждениям прилётов на мой ж/м я слышала как в разных домах волна гуляла совершенно не линейно. были и те кто ближе сидели ровно, были и те, кто дальше и через много домов на пути волны, катались на стуле по квартире или там вазы посыпались. были и те, у кого автомобиль подпрыгнул с ними вместе дальше всех домов.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Пля, це що ж повинно бути в голові, щоб вважати, що при атаці "шахедами" КОЖЕН форумчанин - без виключення! - просто ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ про це написати???Кацап - і цим все сказано.
"Савпадєніє? Нє думаю"(с)
А хіба в нього буває інакше?
Сказала бабця, яка РАЗОМ ЗІ МНОЮ сиділа в бані.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я по прилетам свои ощущения имею. Личные.
Увы((.
Як курку рве на шматки від того, що в її бік набрехали! Зараз розірве. Тобто ЇЙ оббріхувати всіх і вся МОЖНА: можна БЕЗдоказово звинувачувати Пороха в тому, що він віддасть свої кошти Мертвечуку для знищення України; БЕЗдоказово звинувачувати Возара в роботі на ворога та наявності купи клонів; БЕЗдоказово звинувачувати Текстуру/Маргрет/Мафальду/ohdesu в наявності клонів; БЕЗдоказово писати, що я зараз НЕ в Дніпрі, тощо. І обсірати за все це тих, кого оббріхала, їй теж можна. А також їх родичів. Навіть Станка з Юрієм обісрала.А варто комусь набрехати про неї ТЕ Ж САМЕ, як вона на кізяк від злості та ненависті виходить, і вимагає покарання.
А може, це для НЕЇ потрібна кара?
Що цікаво: жодна з цих двох чорноротих брехух НЕ ЗВЕРНУЛАСЯ до адміна за ПІДТВЕРДЖЕННЯМ своєї брехні, що я начебто не в Дніпрі. Брехати БЕЗ доказів їм набагато приємніше - так легше срати у мій бік. І при цьому звинувачувати МЕНЕ у брехні та лайні.Порушення п.1.1.2, 1.1.3 правил форуму у всій красі!
Бо ти НЕ В ДНІПРІ.А у меня вообще нифига не слышно((.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Слишком грамотный для Йожика
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks