а зочем вы ету инфу предаёте огласке?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а зочем вы ету инфу предаёте огласке?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
долпоепизм нужно оглашать иначе он сам по себе не пропадет... а так может кто то услышит и выводы сделает
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ху.йло ОФІЦІЙНО визнаний військовим злочинцем. Тепер кожен, хто забажає зустрітися з ним, теж ризикує отримати таке звання. Не здивуюся, якщо після цього Сі передумає з ним зустрічатися.
А у мене не викликає сумнівів, що ти власноруч наводиш ворожі ракети на наше місто.
Рашист все правильно написав. Хвилюєшся, що він вас спалив? Та то нічого, буває.
Пропагандони БАЧАТЬ, що вони пропагандони. Новий анекдот від бабці.![]()
Вона работает! (с)
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
а автору цієї рекламної камп. навіть ютьюб заблокували
Востаннє редагував Мафальда: 17.03.2023 о 23:51
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ноно. Адмінов торкатись - не добра справа
Не сритесь, пліз. І так гидотно.
"Армії пофігу на президента. Взагалі. Зовсім. Абсолютно. Нереальна ефективність нашої бригади не є заслугою президента"(с) Курки це не витримають: їм же в земарафоні розказують, що армія МОЛИТЬСЯ на боневтіка, і що все, що ми зараз маємо, виключно ЙОГО заслуга! А тут така правда.
Знов у бабці галюни.
Спочатку Станка обісрали, тепер Юрія.Но вот почему это бомбит тебя,не понимаю.Скільки ще днищ проб'є ваше бидло-стадо?
эх... была б возможность тут сделать - создатель темы в ней и модерирует... насколько б чище стало, да и модераторам работы поменьше
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ну и ладно, не она одна. Личный выбор каждого сейчас. Ну почти каждого.
Дело не в этом.
А в том, что...стесняются того, что свалили. И брешут.
Тут несколько вылазит , почитавши про взрывы. Типа ой, я тут, как же у нас в Днепре летит, ужс.
Кстати, разных политических "конфессий" эти клоуны и клоунессы))). Смешно их всех читать)). Прозрачные, как презики.
А у меня вообще нифига не слышно((. Мне уже 8 человек написало алё. Я недалеко от Башен, приятельница ближе к 8 Марта пять минут пешком. Они подпрыгивают, мы не слышим.
Ну вот как оно так?
Птенец похож на алкаша
звук распространяется интересно... вы за речкой, а она может как глушить так и усиливать этот звук(просто мои наблюдения, без доказательств)
... у меня было тихо, но слышно, а друзья подпрыгивали почти... разница метров 600
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
по Краматорску тоже прилетело. Сильно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks