| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну для таких як ти репортаж про нашого Дніпровського волонтера який як сказав один з людей у Харкові ' пол Харькова прокормил." то дійсно паралельна реальність.
Або про медиків,які рятують людей попри обстріли рашистів.
Або звістка про обстріл Донеччини,загиблих і поранених людей,яку показують саме зараз.
Та і новини про винищувачі для України,вас теж не цікавлять - не ваша реальність.
Не уж. Читать было нечего (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Доречі питання до адекватних відвідувачів теми... Щодо винищувачів.
З Сушками все зрозуміло. А от коли мова йде про інші,в мене виникає питання... Я вірю в те,що наші пілоти зможуть доволі швидко оволодіти управлінням . Я також вірю,що наші дуже здібні і розумні люди (а там в обслузі одного літака ,якщо не помиляюсь,до десяти людей)зможуть навчитися ті літаки обслуговувати.
Але особисто мене турбує питання інфраструктури . Чи є в нас злітні смуги придатні для такої техніки ,бо ж там точно якісь особливі смуги?
Ой. Хочу щиро подякувати нашим порохоботам!)
Саме завдяки їх відповідям,я,зайшовши вперше в тему про Порошенко,зрозуміла чому не треба було за нього голосувати.
І саме завдяки їхньому постійному виттю про " земарафон", дивитись який до того я не знаходила часу,тепер намагаюсь його знаходити і бачу скільки там усього цікавого показують.
Хто б сумнівався! Неможна ж допустити, щоб очі бодай на секунду не були б засцяні зеленою сечею: не дай Боже мозок почне зароджуватися!
Дійсно: Поворознюк, Арестович, Дубінський, зливний бачок Мазур, попи рашистської церкви, "харошиє руZZкіє" - ну, це ж найкращі представники людства! А як там регочуть в "Байрактарі"! Особливо в дні національної жалоби або дні пам'яті. Ну, а у майстерності вилизування зелених дуп "марафонцям" не було і не буде рівних!скільки там усього цікавого показують.
І найголовніше: в реальності земарафону в країні ВСЕ ГАРАЗД! ЗСУ безперервно наступають і до літа візьмуть Крим, зброєю та грошима нас завалюють, найвеличніший власноруч ось-ось задушить ху.йло, Порошенка ненавидить весь світ і він вже однією ногою за гратами, Захід вже готує договір про вступ України до ЄС і НАТО, весь світ вважає боневтіка героєм і святим, а прокляті порохоботи вже милять собі мотузки та збираються вішатися з відчаю. Алілуйя!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
За наші бюджетниї гроші
Покажуть москалів хароших
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
если с первых минут одной из основных целей бомбежек были злітні смуги і майже всі були розбиті, але авиация летала и прододжает летать - "Велике Крадівництво" же....в любом месте перегородил кусок трассы - взлетай по гладенькому асфальту, а на посадку - уже в другом месте кудои бензовозы переехали...пусть попробуют вычислить - у нас дорог хороших много)))
Командування ДШВ підтвердило зняття з посади і переведення до навчального центру комбата 46-ї ОДШБр "Купола" після інтерв’ю WP
У Десантно-штурмових військах заявили, що командир батальйону 46-ї окремої аеромобільної бригади "Купол" не мав дозволу на спілкування з журналістами. У ДШВ назвали озвучені "Куполом" втрати "завищеними" і підтвердили, що комбата переводять на посаду в один з навчальних центрів ДШВ ЗСУ.
Про что сказал Купол читаем здесь
https://censor.net/ua/resonance/3406...m_zrostayut_wp
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ага. Но даже если продолжить в простых решениях циферного. Как выруливать самолет будет после того как сел? Ну что бы второй сел. Не говоря уже о третьем...
Но если не о бреде.
Вводная. Если кто-то рисует в голове красивую картинку как F16 c нашим пилотом на борту гоняет свору допотопных рашевских Мигов то стоит немного умерять свою фантазию.
Дело в том, что в 2023 году уже давно никто не воюет в воздухе по формуле истребитель vs истребитель. Вот эти рассказки ВМВ о асах и их умениях - это все в прошлом.
Сейчас воздушный бой совершенно иной. Ракетный. И побеждает тот кто раньше увидит противника в воздухе и первый нажмет на кнопку запуска ракеты. Лучше двух. Тогда наверняка.
И в этой связи вопрос. Почему наши политики говорят о немедленной необходимости F 16 для которых нет ни инфраструктуры ни специалистов, но игнорят кучу Мигов с современной авионикой и заточенных под натовские ракеты? Которых достаточно много и в той же Польше\Болгарии\ и южных странах...
кто сказал (кроме возаров), шо МИГи игнорят, кто брезгует и отказывается официально взять на вооружение передаваемые/предлагаемые МИГи?
Востаннє редагував KpoT: 17.03.2023 о 10:44
А кто то может дать хоть пару цитат ермаков и ко - дайте нам Миги?
Ок. Одну ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks