так питання ставила Янь
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так питання ставила Янь
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Дякую шановному модератору за мої великі очі!Такими
вони в мене стали три дні тому, коли я побачила, що нарешті НЕ ЛИШЕ МЕНЕ забанили!
Коли виявилося, що серед забанених є Антуриум, очі ще збільшилися.
А коли зрозуміла, що бан лише на ТРИ ДНІ, вони взагалі на лоба полізли.
Ну, а після того, як я сьогодні побачила, що і Гальку теж забанили, такими
очі стали в мене НАЗАВЖДИ! Без операції! Зекономили мені купу грошей.
Дякую!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А взагалі-то я не можу згадати, коли останній раз було таке, щоб в бані одночасно сиділи ВІСІМ форумчан.При чому ПОЛОВИНА з них - це представники ЗЕЛЕНИХ.
![]()
... чо-то на этих фотках вспоминается более раннее из творчества рыцаря ... misguided old mule, with your pig headed rules, with your narrow-minded cronies who are fools of the first division ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
У рашистів ситуація схожа
Там нема особоливого бажання вмирати за божевільного диктатора навіть в пвк вагнер вже набирають як можуть:
https://ua.korrespondent.net/world/4...na-****hub-zmi
после более года прямой или опосредованной помощи, передачи оружия и пр., Израиль очень радует:
Израиль продаст Украине системы защиты от иранских дронов.
...группа израильских альпинистов успешно обошла Єверест...
...изр.-араб. война. окопы
пиф-паф пиф-паф
из арабского окопа голос "Абараша, не стреляй. я сдаюсь, у меня закончились патроны!"
"Ахмед, зачем сдаваться? Давай я тебе продам патронов"
https://t.me/dnepr_operativ/38157
Там явно винт согнутый? Не?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Для курок термін "імпорт" є синонімом термінів "гроші", "оплата" тощо. Те, що це просто ВВЕЗЕННЯ товарів та послуг в країну, вони не знають. Те, що в Україну ІМПОРТУЮТЬ зброю, знає навіть дитина. І лише курки не знають, що більшість цієї зброї надається на БЕЗоплатній основі. Більше всього зброї нам надають Штати, а вони вже багато разів казали, що більшість її надається саме БЕЗкоштовно. Але курки, як завжди, краще знають.![]()
Украина просит оружие у многих стран, кто-то дает, кто-то продает, кто-то не дает. Потом мы обижаемся, что кто-то не дает. Интересно по какому признаку разделяются страны, на которые надо обижаться. Почему мы так обижаемся на Германию или Израиль, и абсолютно нет сообщений что, допустим, Индия на дает нам что-то. С какого перепугу тот же Израиль обязан Украине что-то дарить? Почему не Бразилия?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks