| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А тут бизнес-идею Соробана продают
https://auto.ria.com/uk/auto_mercede...ampaign=ads_bu
Че вы от меня хотите? Меня даже в ЮСДТ нет. Крипта для меня инструмент а не инвестирование.
Непонятно почему Микрософт акции начали валиться а у меня там длинная позиция крупная.
Востаннє редагував Школа устного счета "Соробан": 12.03.2023 о 22:06
пойди посмотри сколько стоят новые тазики и проси накинуть еще процентов 20% и то не хватит.
Самое забывание в этой "математике" то , что отношение цены топлива к тазику сейчас очень интересное. По сути бензин\ДТ сейчас стоит гдето в 0.6-0.7 в пересчете на цены какого ни будь 2008 года.
Востаннє редагував _pavel: 13.03.2023 о 00:20
Shit or get off the pot!
ты там аккуратнее с этим)
Метрики тижня
Кандидати:
77,995 (+1,361)
Вакансії:
9,489 (-47)
За даними нашого опитування в телеграм, майже 80% вважає, що 2023 буде не менш важким ніж 2022, або навіть гірше.
Це ж саме нам кажуть і компанії – рекордні бенчі у великих аутсорсерів, найми в Україні зупиняються та/або переносяться в більш безпечні локації, бо цього вимагають клієнти.
Ми бачимо це і по своїх даних теж.
Кількість вакансій скажімо так не зростає, пропозиції падають, все більше компаній бояться наймати кандидатів з України.
Плюс глобальні потрясіння, від банкрутства Silicon Valley Bank до "планових" скорочень у FAANG та менших компаній.
Коротше легко не буде.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
на аве какой-то самовлюблённый гей.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks