| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Боже, я б умерла сразу от этого(((
Меня от прилета в победу 10 минут успокаивали девки и 9го работники Ашана от взрыва в 5 утра (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Коли читаєш летить ракета... 1 хв... 10 сек... чуєш вибух і бачиш таке світло, точно померти можно ...
конечно другой),
про диапазон я ничего сказать не могу, но мне кажется у Пономарева он шире,
кроме того (вспоминая музшколу и хор, где я пела)) петь надо горлом,
голосовыми связками, Пономарев так и поет, если поет тихо, Хома - шепчет), не поет,
когда громко - да, почти кричит, дыхалка мощная), но тут надо оценку профи.
как по мне - слабее Хома как певец, и дело даже не в консерватории,
вернее, не только в ней), Киркоров тоже эстрадный, но голос у него сильный,
хотя и классическое образование лишним не бывает.
Ну, у "Петріот" великий радіус дії, тобто не лише Київ охоплять. Але правильніше було б їх не під Києвом поставити, а набагато далі. Гугл пише, що у "Петріот" радіус дії 150 км. Я, звісно, не спеціаліст, але як мені здається, правильнішим було б поставити їх на відстані приблизно 120-130 км від Київа, ближче до Черкас. Тоді вони і Київ прикриють, а також всю Черкаську область, частково Полтавську та Кіровоградську, і, можливо, захопили б трохи Чернігівської та Вінницької областей. А інша система "Петріот" повинна стояти неподалік від нашого міста - тоді вона закриє всю нашу область, Запоріжжя, більшу частину Кіровоградської та Полтавської областей і частково Харківську. А якби нам ще дві системи, то можна було б і решту областей закрити.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks