| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Угу
Hellis
@13Hellis_13
·
12 ч
В ответ
@13Hellis_13
Сьогодні призначення голови НАБУ з кримінальним минулим миттево перекрито трагедією з відео розстрілу українського полоненого.
Ці "випадковості" дуже дивно та давно так влучно співпадають по часу, що давно переросли в відпрацьовану тактику.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Пересічний 3Д друкар
@Celerador
Отже, топ-новини за 6.03
- директором НАБУ призначено стендапера і шутніка
- росмразі вбили полоненого
- ткаченко забрав дозвіл відспівати тіла героїв
- рєзніков хвалиться, як він зекономив на зарплатах 100 млрд грн
Вместо тысячи слов...
![]()
Использовать смерть Героя, чтобы кинуть горсть дерьма в сторону власти - это мерзко и подло вне зависимости от политических предпочтений.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Аби все було так просто.
Аби все зводилось до того, щоб усунути від справ "любих друзів" чергового "Самого", розпорошити (гра слів?) вузьке коло його фанатиків (нехай буде - секту).
Де впевненість, що діюча влада після цього починає напрочуд ефективно працювати на благо країни? Практика минулих років не дає жодних прикладів. Поточна ситуація - теж. Сьогодні ми більшою чи меншою мірою згуртовані війною, зовнішнім ворогом. Сподіваюсь, ви ж бачите, що відбувається трохи далі від лінії фронту. Те, що неминуче вийде назовні одразу після перемоги.
І перспективи не радують. Припустимо, відбудуться чергові вибори. Оберуть, наприклад, Клопотенка. Чому б ні? Молодий, популярний, не комсомолець (критерій для ФУП), не був у владних структурах (критерій для "ідейних" виборців Зеленського), надає рецепти тортів (це - для фанатів ПОП). Де впевненість, що не появляться міністри зі стажем рестораторів, кухарів, кондитерів, фермерів, і влада не продовжить практику попередників?
Думаю, проблеми наші значно глибше, ніж традиційні розбірки серед своїх і істеричний лемент купки фанатиків, який їх супроводжує.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Если бы я был на месте росиян, ябы сделал точно так же (с)
https://twitter.com/i/status/1632896436642693121
Какие яйца? Какие фляги? ))
Резніков вважає, що справжня мета корупційних скандалів – посадити Україну за стіл переговорів
Глава Міноборони Олексій Резніков прокоментував скандали, що трапилися за останні місяці та безпосередньо пов'язані з відомством, яке він очолює. За словами посадовця, це є частиною інформаційних кампаній, що мають певну корисливу мету.
Як зазначив Резніков, ці інформаційні хвилі, що дискредитують діяльність оборонного відомства нашої держави, ймовірно, є замовними. (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks