| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну правда же - похож ?))
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Доволі цікава інфа
США та Ізраіль готують військову операцію по знищенню ядерних об'єктів Ірану, якщо дипломатія зайде в глухий кут.
кажись час запізнілих рішень Заходу на виклики, можна вважати минулим
джерело: https://mil.in.ua/uk/blogs/dajdzhest...a-2023-roku-2/
Бггг...
Клятий Порошенко не розказав Кабміну, що призначати керівником НАБУ 100% людину Єрмака — це гігантський крок назад у нашій євроінтеграції.
Клятий, клятий Порошенко!
(С)
И о НАБУ
Довідка. Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін написав у Facebook, що Кривоноса пов’язували із чинним заступником голови ОП Олексієм Кулебою. Дружина Семена Кривоноса, Галина Польшинська була начальником відділу забезпечення першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, коли цю посаду обійймав Кулеба.
24 січня Олексія Кулебу було призначено заступником голови Офісу президента.
Ще Семен Кривонос має зв’язки із Тимуром Ткаченком, колишнім бізнес-партнером Олексія Кулеби по ТОВ “Аспер Естейт” (40884190). У деклараціях за 2018 рік Ткаченко вказував, що користується квартирою дружини Кривоноса в Києві. У 2019 році сам Кривонос не вказував власників авто, що перебувало у його користуванні, а власницею машини була дружина Ткаченка, Ганна.
Голова ОПУ Андрій Єрмак особисто рекомендував Кулебу для роботи в КМДА, як розповідав мер Києва Віталій Кличко. За даними Bihus.info, департамент Кулеби був “єдиним, який обмили обшуки поліції та ДБР під час протистояння Віталія Кличка та Офісу президента за контроль над столицею”.
(С)
Цікава інфа про Штати Ізраїль та Іран.... якщо то не ІПСО, то дуже цікава... Особливо цікава для Китаю..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
...Герою Слава!
Востаннє редагував Vozar: 06.03.2023 о 19:18
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks