| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
міністр культури вже пообіцяв уважніше випускати гастролерів
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мир розовых пони этого форума https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=449296
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ще раз повторюю: звернися до психіатра. Він тебе, звісно, не вилікує, бо вже пізно, але, можливо, хоч трохи пригальмує розвинення твоєї хвороби. Бо якщо навіть після ...дцятого повторення "я вже давно сиджу на форумі З ХРОМУ" так і НЕ ЗАМПАМ'ЯТАТИ цього, то це вже дуже серйозно.
Колись Софі дуже влучно на це твоє лайно тобі відповіла. Сподіваюся, вона буде не проти, якщо я ще раз процитую її слова тобі у відповідь:
Допис від SofiElena
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
От же говно липучее эта диареис. Переступаешь его и десятой дорогой обходишь,а оно все равно воняет и дрыщет.
Фу6ля.
дейни, я понимаю твое горе, страх за отсутствие любимого сериала, благодаря которому ты окунаешься в придуманный мир фантазий, где у тебя все хорошо и по простому... ты держись... не унывай... сериал для тебя будет доступен, даже если перекроют все пути... ты ведь можешь его себе скачать
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Знов у рашиста Майдан та Порох у всьому винні.До них була ідеальна країна - багатіші країни світу від заздрощів вмирали! А прийшов Порох, влаштував Майдан - і все, країна полетіла в прірву.
Як же я мрію про той час, коли прийде, нарешті, по-справжному проУКРАЇНСЬКИЙ президент із ЗАЛІЗНОЮ волею та відправить все ваше ху.йловське бидло-стадо на нари до кінця вашого нікчемного життя!
Тільки справжня рашистка може так паплюжити назву Революцію Гідності.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
дейни, ты так яро пишешь, ну прям как орчанка... ты что? нельзя так... посмотри санта барбару и напиши доклад о разнице подхода кинематографадвух антогонистов... станешь популярной... да и отмазка верочная будет почему смотришь фильмы студии 95
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks