| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
наратив що з нами воює режим путіна умільний
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Все, расходимся.
Заложников не было, это террористы а не укронацисты и вообще их не нашли - они ушли ))
И три минуты рассказывал про притеснения русского языка, почему то. путин.
ЗЫ ни слова о Русском Добровольческом Корпусе
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
И совбез отменили ))
Кремль, партизани прокинулися: як Росія хотіла замаскувати вигаданими "ДРГ" народний спротив
деякий "розбір польотів" про ІПСО від російської пропагандон машини
огляд подій, дивитесь за посиланням вище
...
Російські журналісти впізнали в одному з бійців "РДК" Дениса Нікітіна. Він, власне, командир підрозділу. Він у своїх публічних коментарях наголошував на можливості звільнення Росії через звільнення України.
П-послідовність. У росЗМІ після виходу ролика з "РДК" вирішили швиденько виправдати те, що відбувається. Мовляв, "українських військових уже нема".
...
Боец Русского добровольческого корпуса дал комментарий изданию "Важные истории":
"Я только что оттуда. Нас на этой задаче было 45 человек. Зашли, отсняли, сделали засаду на две БМП. Детей пострадавших я не видел. Но был один пострадавший погранец. Никаких заложников не брали".
(с)
Рашка ничего не будет такого делать до момента начала освобождения Крыма. Ну а там уже надо будет взвешивать риски
Промовисто про "захист" МиГ-31К та А-50 в Білорусі: дрон зміг долетіти до аеропорта і "посидіти" на "тарілці"
джерело https://defence-ua.com/news/promovis...tsi-10822.html
а ви кажете про збиття супутників)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks